Op het spoor van de chemtrail

Gisteren was het weer zo ver, vanuit de woonkamer keek ik glimlachend naar hoe een groep kinderen (waaronder die van onszelf) zich vermaakten in de speeltuin bij ons in de straat. Op zeker moment, zag ik ze met zijn allen gefacineerd omhoog kijken en om zich heen wijzen. Och, dacht ik dat zullen wel luchtbalonnen zijn, het is er het weer voor. Leuk misschien vliegen ze wel heel laag over, zei ik tot mezelf en stapte naar buiten. Tot mijn ontzetting kreeg ik een heel ander plaatje te zien dan verwacht. Dikke witte strepen zover als het zicht het toeliet, ontsierden een groot deel van de blauwe lucht erachter. Nu is dit fenomeen helaas niet zo zeldzaam als een handjevol overvliegende luchtballonnen, maar wat me opviel is dat het dit keer zo hevig was (zie foto), dat de lucht op een paar streepjes blauw na, ermee was bedekt. Zodanig dat de kinderen in de straat het opviel dat er hier iets niet klopte.

5 jaar geleden ongeveer toen ik net bekend raakte met het chemtrail fenomeen, keek ik op dezelfde manier als de kinderen uit de straat, omhoog met een zelfde blik. “Verwondering met een unheimisch gevoel van afgrijzen”.. Ik vroeg me toen af of ik de enige was die voelde dat er aan de contrails van deze vliegtuigen, die het luchtruim in soms de merkwaardigste formaties bevuilt iets heel erg mis was. Via internet ontdekte ik al gauw dat ik hier niet alleen in stond, en dat de ontsteltenis die er door me heen ging, een gedeelde bleek. Vijf jaar later en eigenlijk al wat langer kunnen de zieke geesten die hier achter nog steeds schuil gaan, ongestoord hun verdachte goedje in hoge dosering over onze planeet heen breien. Hun cocktail van barium, strontium, aluminiumdeeltjes, nano technologie,een variatie van genetisch materiaal van micro-organismen, gedecimeerde menselijke bloedcellen, DNA en polymer fibers, over ons en alle leven op aarde uitsproeiend, alsof het hier zou gaan om een globale vorm van ongedierte bestrijding. Bijna vijf jaar geleden schreef ik hier ook al een column over op mijn toen nog actieve hyves account.. Inhoudelijk (zoals hieronder te lezen) heeft het niet echt aan actualiteit ingeboet, behalve dat misschien de frequentie en het volume waarmee chemtrails op internet te vinden zijn en in de lucht boven ons en nog verontrustender, de mate waarop de mainstream media dit volledig dood zwijgt, overhand zijn toegenomen. “De sky is de limit” moeten ze gedacht hebben, tot daar en niet verder. Welkom in onze eigen versie van de Truman show.

Leerdam, 17 augustus 2009

Ken je dat? Het KNMI of Piet Paulusma sturen je in je shirtje en korte broek naar buiten met voorspellingen van een strakblauwe hemel..en een stralend zonnetje.

whats in thereGeen vuiltje aan de lucht zou je denken.
Met je jaarlijks opnieuw aangeschafte  zonnebril kijk je omhoog met een glimlach vol anticipatie..maar wat is dat??
Vol ongeloof onderzoek je even daarna je zonnebril in de veronderstelling dat een van je kinderen boter kaas en eieren heeft gespeeld op de glazen van je fonkelnieuwe afgeprijsde  vorig jaar nog zo kekke shades..
Net als je wil gaan vloeken..kom je tot het inzicht dat niet je bril maar het luchtruim (en de horizon) weer eens door een of meerdere debielen is bekrast met een goedje dat allesbehalve goed is..
Ik kijk naar de lucht in zo’n geval en bij mij gaan alle luchtalarmbellen rinkelen..
Het bizarre is echter dat de meeste mensen om me heen het niet eens opmerken..ik wil “Hoog Sammie kijk omhoog Sammie” van de daken schreeuwen naar ze..alleen dit keer is er geen blauwe lucht..maar een gebied dat ineens van de ene dag op de andere dag, een drukkere vliegroute is geworden dan boven Schiphol en een gericht Amerikaans bommentapijt op een talibankampement bij elkaar.
Los van de inhoud van deze eenvoudig van gewone jetstreams(contrails) te onderscheiden kilometers uitwaaierende chemtrail vapors, kan ik al

Opvallend detail dat me altijd opvalt is dat de zon op foto's van chemtrails door de breking van de metaaldeeltjes in het goedje, er altijd hel en bleekjes op staat.
Opvallend detail dat me altijd opvalt is dat de zon op foto’s van chemtrails door de breking van de metaaldeeltjes in het goedje, er altijd hel en bleekjes op staat.

kwaad worden om de horizonvervuiling en de zonnige dag die je hiermee wordt ontnomen, met deze kunstmatige bewolking.
Wat mij nog meer verbaast is dat de overheid hiervan op de hoogte moet zijn want zonder toestemming van de overheid kun je niet zomaar op deze hoogtes het luchtruim betreden..maar waarom worden wij als gehoorzame, opvallend gezapige, braaf alles slikkende burgers in het ongewisse gehouden?
Waar is de berichtgeving in de traditionele Nederlandse Media hierover?
Internet gonst van de berichten over chemtrails (google het maar eens) met schokkende feiten en overtuigende bewijzen over wat er over de mensheid wordt uitgestort.
Misschien verdienen we het wel want we mogen dan wel een land zijn met net zoveel meningen als dat we inwoners hebben, en klagen is hier net zoiets als ademhalen.maar daar blijft het meestal bij..
keep staring downInmiddels worden er in andere landen wél kritische vragen gesteld vanuit de bevolking en degenen die haar vertegenwoordigen..zoals onlangs in Duitsland bij de Duitse zender RTL in het journaal..Ik ben op zich niet van de controle..maar kijk wel open doch kritisch de wereld in met de bedoeling in ieder geval niet als een onwetend mak schaap me te laten scheren, door wie het ook zijn die ooit kennelijk een vlag in onze planeet hebben geplant en vanaf dat moment, vonden dat de aarde en alles en iedereen daarop van hun was.
Als jij ook wil weten wat er ons (letterlijk) boven het hoofd hangt en hoe dat zit..je zou eens kunnen kijken op:

http://www.earthpedia.nl/most-important-topic-of-our-time-chemtrails/

http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M5&s=M10&ss=P736&l=NL

 

 

Het is een greep uit wat er allemaal over het chemtrail-vraagstuk te vinden is op internet: Aan iedereen om zijn of haar eigen onderzoek te doen hier naar en  daaraan eigen conclusies te trekken..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *