Wk 15. Tao van het Mediumschap

para-zussenBonnie en Willemijn zijn zich na hun studie, respectievelijk psychologie en economie, bewust geworden van hun mediumschap na een bezoek aan het Arthur Findlay College in Engeland. In dit boek beschrijven ze uitgebreid hun persoonlijke ervaringen en onderzoek. Het is hun intentie om de wijsheid en liefde die zij ontvangen vanuit de ongeziene wereld te kunnen doorgeven zodat een ieder dit kan integreren in zijn dagelijkse leven.
Echt bijzonder vinden ze hun gave niet. Volgens de zussen Bonnie (44) en Willemijn (45) kan iedereen contact maken met dierbare overledenen.

‘Overledenen maken contact om ons te helpen’ 

Willemijn: “We geloven dat het voor overledenen fijn is om contact te kunnen maken en ons te helpen. Als Bonnie en ik contact maken met overleden dierbaren, stellen we ons open voor alle informatie die ze aanreiken. In de loop der jaren hebben we veel bewijs en troost kunnen doorgeven aan nabestaanden. Daarnaast hebben mensen ook vaak vragen over lopende zaken in hun leven. Het blijft voor ons een wonder als blijkt dat informatie klopt en de mensen vol inzichten weer naar huis gaan.”cover_tao_van_het_mediumschap_vk_180pixels_facebookpagina

’Tao van het Mediumschap’ beschrijft het communicatieproces met de ongeziene wereld, dat voor iedereen te leren is. Wie zich hiervoor opent, krijgt de mogelijkheid om met een ruimere blik de werkelijkheid om ons heen te bezien en meer in verbinding te komen met zijn eigen bron van stilte en vrede. Dit boek bevat een uniek dubbelportret van hun spirituele proces vol humor, herkenning en inspiratie.

Inkijkexemplaar

Informatie:
– 140 pagina’s
– pocketbook

De genoemde prijs is 12,55 euro inclusief BTW. Uw bestelling wordt binnen twee werkdagen verstuurd. Wij rekenen 2,20 euro verzendkosten.

Prijs: €14,75

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *