Chemtrails officieel door Zweedse politica onderkend

Dit begon als “Open brief aan politie, justitie, lokale en landelijke bestuurders, en iedereen die het horen wil”:

Al sinds de jaren ’90 erger ik mij kapot aan de foei-lelijke en abnormale en tegennatuurlijke langgerekte witte strepen aan de horizon die op een spinnenweb gelijken. U kent ze wel. KNMI noemt ze con-trails (als door condens gevormd door de uitstoot van vliegtuigen), maar iedere nuchtere medelander met ogen in z’n bol ziet dat een contrail in 10 tot 30 seconden verdwenen is terwijl deze bende de hele dag blijft hangen en een zompige waas over onze hele horizon verspreidt zodat we nooit maar dan ook nooit meer die intens mooie diep blauwe luchten terugzien die er dertig-veertig jaar geleden te zien waren. Nu is de hele horizon één zompig dekbed geworden dat mijn wijk, mijn land, en mijn planeet omspant. Ik belde het KNMI in 2008 met de vraag “wat vertel ik mijn kinderen?” en kreeg absolute betuttelende lulkoek te horen.

Films en websites als “What in the world are they spraying” tonen inmiddels duidelijk genoeg aan: dit is opzettelijk. En bovendien niet ongevaarlijk. chemtrails ovzHet goedje wordt GLOBAAL over deze hele planeet uitgestort en bevat onder andere zware metalen, zoals barium, strontium, cadmium, aluminium oxide, arseen, en verder zou het virussen (kunnen) bevatten. Verder houdt het de zon en de prachtige blauwe lucht van mij weg weg en lijkt het een manier om het weer te beïnvloeden, geo-engineering dus. Veel gevaarlijker wordt het als blijkt, dat dit de grond (en de mensen??) onvruchtbaar maakt zodat we overgeleverd zijn aan de éénmalig te gebruiken zaden van het niet onbesproken bedrijf Monsanto.

Tuurlijk. Dit is af te doen als complot-theorie-denken. Maar wacht ‘s. Wanneer stopt zoiets een theorie te zijn??   Ik stuitte op dit wonderschone artikel en dan kom ik gelijk in actie om dit hardop kenbaar te maken: “Swedish Official Admits Toxic ‘Chemtrails’ Are Real, NOT a Wild Conspiracy Theory“. De eerste politicus die zich uitspreekt over chemtrails zoals het werkelijk is. Zo. Daar. Dat staat als een huis. En alle bewijs en docu’s ook, trouwens. Kortom, de mensen die dit negeren zijn wat mij betreft òf dom, òf kijken de andere kant op, òf krijgen zelfs gedicteerd om dit toe te staan. Hoe dan ook: ‘Doe Maar net alsof je neus bloedt‘.

chemtrails analyse rapport lab

 

 

 

 

Een gedachte over “Chemtrails officieel door Zweedse politica onderkend”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *