String energy: de bouwstenen van het universum!

stringzDe wetenschap maakt in het veld van quantum fysica steeds verdere ontwikkelingen door in de zoektocht naar de De bouwstenen van het universum.

Achter de atomen bevinden zich de quark deeltjes, daarachter de string energy, de bouwstenen van alles.

String energy, de muziek van het leven die ten grondslag ligt aan alles wat er is. De bouwstenen van het universum! Terwijl String energy wavesdeze wondere wereld zich geleidelijk aan ons onthult beseffen dat we allen deel van het grote geheel te zijn en dat kunnen beleven als we maar op de juiste “radiozender” afgestemd zijn. Letterlijk alles is voor handen, alles kan afgestemd worden op de juiste frequentie. Als je de juiste frequentie maar weet.
Zou je nog meer met deze string energy kunnen doen? Natuurlijk!  Als je er van uit gaat dat alle planten en bloemen, maar ook alle zichtbare en onzichtbare zaken uit deze bouwstenen  van string energy bestaan, dan gaat er een wereld van ontelbare toepassingen open. Om het in computertaal te noemen; het is een kwestie van StringEsockskopiëren en plakken, als je de juiste frequentie maar hebt. Zonder enige chemische stof of bijwerking. Hoe fijn zou dat zijn! Het is allemaal mogelijk. Simpel gezegd: met string energy stem je de levensfrequenties weer af. Per direct, daar zit geen tijd meer tussen, wordt de juiste informatie weer aan het lichaam gegeven. Geen terugval of langere wachttijden tot herstel, maar instant, per direct.
Inmiddels is er dankzij deze ontdekking de bedsok ontwikkeld, een sok die je gewoon aantrekt en met een stringenergy frequentie in de vezels en jouw rusteloze benen met de juiste informatie voorziet en tot rust brengt.

www.strings4life.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *