Ben jij wel van deze planeet?

CompilatieHet tien jaar geleden in Chili gevonden skelet van een  alien-achtig wezen, ter grootte van een lange vinger, lijkt toch zijn oorsprong te hebben op Aarde. Uit onderzoek blijkt dat het DNA van het wezen (genaamd Ata) een Aardse herkomst heeft, zo bleek uit de documentaire ‘Sirius’ die deze week in première ging. Dit zou uitgaande van de door de reguliere wetenschap aangenomen evolutie-theorie, aannemelijk kunnen worden geacht. 

Niets is minder waar. Want zou het niet nét zo goed kunnen zijn dat hiermee is aangetoond, dat wij “de mens” en wellicht ook andere op aarde voorkomende levensvormen, van buitenaardse origine zijn?

Puur een gedachtenstroompje die dankzij hard forensisch (weliswaar gemummificeerd) bewijs net zo goed het bestaan van kaboutertjes hard zou kunnen maken. Maar laten we uitgaan van de aannemelijkheid dat we hier met een buitenaards wezen te maken hebben.

Out there!? Misschien, en misschien zelfs wel letterlijk. Natuurlijk gaan wij bij Soulvability zoiets niet roepen zonder dat dit door “serieus” wetenschappelijk onderzoek kan worden onderbouwd. Zo is de degenkrab (Merostomata) namelijk de enige voor de wetenschap bekende diersoort die sinds het “Cryogenium”  niet is geevolueerd.
Alle overige fauna hier op Aarde zou je in zekere zin “exoten”  kunnen noemen. Dit heeft te maken met een onverklaarbare explosie van het ontstaan van nieuwe levensvormen  op een bepaald punt in de evolutie. Van eenvoudige eencelligen en primitieve creaturen naar veel complexere soorten die zodanig tot de verbeelding spreken en in relatief korte tijd ten tonele verschenen, dat je haast zou zeggen dat deze doelbewust zijn uit gezet. Een theorie die terug grijpt op twee soorten prokaryoten. De een is bacterieel, en lange tijd het enige in haar soort op onze planeet. En plots was er daarna de Eukaryoot..meer een ” Archaea” , dan een bacterieel organisme. Ondenkbaar dat deze is ontstaan uit de veel primitievere prokaryoot.

Darwinisten gaan dáár in feite al mank, met hun op aannamen gebaseerde these. En waarom daar dan stoppen? Zo gaan zij er stevast van uit dat de mens (onherroepelijk) afstamt van de apen. Echter die missing link (die heel toepasselijk zo heet, omdat ze de plank volledig misslaan door de link te missen naar wat recht onder hun neus zich aandient als zijnde (mogelijk) de oplossing.
De missing link zou namelijk weleens op de onderzoekstafel van het Sirius team kunnen liggen.  Het klinkt wellicht raar, maar het is een minstens zo aannemelijke voorouder als de hominoìde aap, welke een volstrekt andere (hoofd)soort is dan de mens.  Wij mensen hebben zelfs een paar chromosomen mínder dan de apen.
De enig plausibele, “maar door conditionering volstrekt waanzinnige” conclusie is dat onze aanwezigheid op deze planeet niet op een natuurlijke manier tot stand is gekomen.

Het lijkt er vooral op dat wij samengesteld zijn uit zowel aards als buitenaards DNA.
Het is in feite de zoveelte bevestiging van de boodschap in de vertaling van ‘s-werelds oudste document (voor zover bekend) de Sumerische kleitabletten.
Zodoende zou je kunnen  concluderen dat de huidige wetenschap vanuit haar dogmatiek haar conclusies trekt in negatief.
Het wezen in de Sirius Documentaire heeft geen menselijk cq Aards DNA, wij hebben buitenaards / Alien DNA.  Dr. Lloyd Anthony Pye die deze theorie deels baseert op de schedel van wat een Alien moet zijn, die hij bezit en onderzocht heeft.  Hoe de vork precies in de steel zit wordt dieper toegelicht in deze link: http://www.earthpedia.nl/zuivere-wetenschap/  Zeer interessante kost. Absoluut de moeite waard om te lezen.

De documentaire moest aantonen dat onze aarde al meerdere malen is bezocht door buitenaardse wezens maar dat dit steeds werd geheimgehouden onder druk van een militaire, industriële en financiële elite. De filmmakers beloofden dat Sirius veel stof zou doen opwaaien: Kort voor de première gonsden de geruchten dat de film het definitieve bewijs van het bestaan van buitenaardse wezens zou aantonen. Tot de onterechte teleurstelling van velen zou  de film dit niet hebben aangetoond.
Zoals uit bovenstaande inmiddels bekend ben ik een andere mening toegedaan. 
De DNA-test werd uitgevoerd door Garry Nolan van Stanford University’s School of Medicine in Californië. Hij noemde het wezen ‘een interessante menselijke mutatie’. Filmmaker Amardeep Kaleka zegt niet teleurgesteld te zijn in de uitkomst van het onderzoek. Er komen volgens hem zoveel getuigen met aantoonbare verhalen aan het woord dat de overtuigende boodschap van de film intact blijft

2 gedachten over “Ben jij wel van deze planeet?”

  1. Goed stuk Paul, dit versterkt mij in de aanname dat de God , de schepper van de hemelen en aarde wel bestaat maar niet als de Grote God,
    maar uit de onderdelen van DNA. Ik zal daar nader op ingaan in een blog..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *