Suiker is vergif

sugar-silent-killerSuiker is vergif, met name geraffineerde suiker. De gevolgen van overmatig gebruik van dit zoete ‘gif’ zijn te vinden in onder andere overgewicht, suikerziekte (type 2), vermoeidheid, depressiviteit en een sterk verminderde weerstand. Het zijn vooral de effecten van ‘slechte’ suikers, de geraffineerde bietsuiker bijvoorbeeld, die een verwoestende werking hebben op het menselijk lichaam. Maar er zijn ook goede suikervervangers die gebruikt kunnen worden. Het resultaat van die verminderde suikeropname: meer energie, een betere (suiker)stofwisseling, meer weerstand en, last but not least, een slanker lijf!

Op Wanttoknow.nl staat een uitgebreid artikel over de gevolgen van deze drug en haar giftige uitwerking op ons lichaam en op ons functioneren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *