Belangrijk bericht namens het comité Landelijke Demonstratie 2013

Belangrijke berichtgeving, breaking nieuws namens het comité Landelijk Demonstratie 2013.  

mening strafbaarSinds enige dagen wordt het ons meer en meer duidelijk dat de politie Haaglanden niet op ons zit te wachten. Onze politieaanvraag is in een la beland om zodoende de ontwikkeling in de gaten te houden hoe groot dit gaat worden. NU plotseling zijn we een factor geworden om rekening mee te houden en wordt er contact opgenomen. Er wordt ons gevraagd aantallen aan te geven. Een vreemde vraag eigenlijk aangezien het algemeen bekend is dat zelfs op een simpel verjaardagspartijtje de opkomst altijd maar weer afwachten is en zich enkel laat raden. Laat staan bij een demonstratie waarbij een gastenlijst een absurd idee is, maar feitelijk praat je daar over als je gevraagd wordt om aantallen aan te geven qua opkomst. Naast de organisaties en sector organen die zijn aangeschreven om deel te nemen, zijn er ook via facebook en Twitter de vele acties en mensen die op de been zijn gebracht niet meer te stoppen en dat willen wij ook niet. Wij gaan door en dat de demonstratie groter wordt dan waar de politie Haaglanden op manipulatiehoopt daaraan twijfelen wij inmiddels niet meer. Met ons zullen vele andere inwoners van dit land gebruik maken van hun burgerrecht én plicht, zich te beroepen op de grondwet, om het democratisch recht op demonstreren en zich af te zetten tegen een falend en polariserend systeem.
Tevens heerst er een duidelijke maar ongefundeerde argwaan inzake de betrokkenheid van Occupy en GuyAnonymous. Het is typerend dat twee organisaties die zich werkelijk inzetten voor het gemeenschappelijk belang door de bewakers van een bewind dat dat belang eigenlijk zou moeten vertegenwoordigen als bedreigend worden ervaren. Maar bedreigend voor wie? Ondertussen wordt er gezocht naar mogelijkheden om ons te overbluffen en zo kort mogelijk te houden. We worden aan het lijntje gehouden. Maar wij dansen niet meer op dat oude liedje. We laten ons niet langer met een kluitje het riet in sturen… We laten ons niet meer in slaap zingen, het is tijd om op te staan: Wij zijn het volk en laten ons niet piepelen.
Hier wordt obstructie gepleegd richting de democratie en wij zijn het hier niet mee eens.
Wij willen dit vreedzaam en zeker geen strijd veroorzaken. Wij willen een einde aan misstanden in dit land en het verspillend gedrag richting de eu. Blijkbaar heerst nu de angst dat wij in groten getale de straat opgaan op 1 juni. wij zoeken vanaf nu contact met de Joannahet rechts systeemmedia om ons te steunen in het uitvoeren van een democratisch recht. De wijze waarop de voortgang van deze demonstratie volledig wordt gefrustreerd door de autoriteiten sterkt ons echter alleen maar in de overtuiging dat we op de goede weg zijn. Blijf ons steunen en achter ons staan want dit wordt groot.
Bernard Tomlow de advocaat van Joanna steunt ons hierin en helpt ons en we zullen een pers bericht doen uitgaan. Via onze websitewww.landelijkedemonstratie2013.nl houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen. Ook via de new media website www.soulvability.nl word u op de hoogte gehouden van de actuele stand van zaken en de voortgang van de moeizame medewerking van de instanties waar je in zo’n geval mee te maken krijgt. Wij stellen iedere verdere publicatie hierover zeer op prijs.

Team Landelijke Demonstratie 2013.

2 gedachten over “Belangrijk bericht namens het comité Landelijke Demonstratie 2013”

  1. Waanzinnig goed dat er eindelijk mensen zijn die daadwerkelijk stappen aan het ondernemen zijn tegen dit communistische zooitje in Europa. Rijk word rijker en de normale burger zit straks onder de armoede grens. Ga door TOP wat jullie doen

  2. Het wordt tijd, maar wat mij betreft is dit nog te klein en te vrijblijvend. Het is hoog tijd dat er werkelijk iets gebeurt, desnoods een revolutie. Europa is ons door de strot geduwd en nu doen we niets anders meer als bezuinigen om de arme landen te redden!!
    Uit Europa, het kan nooit slechter worden als het nu is. Al onze verworven voorzieningen verdwijnen, de ouderen onder ons krijgen niet waar ze recht op hebben omdat ze er hun hele leven voor hebben gewerkt en een deel van hun loon voor hebben afgestaan. Nu worden ze bestolen door de huidige regering en de multinationals. Alles draait om het rendement van de beleggers/aandeelhouders.
    Anonymous werd weggeveegd, laat dit een voorbeeld zijn. Ga er alleen heen als je bereid bent werkelijk voor je rechten op te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *