11 jarige zet GMO giganten als Monsanto te kijk

Birke-Baehr-what-is-wrong-with-our-food-systemKun je je een TED spreker voorstellen van 11 jaar oud? Birke Baehr maakte dit waar, en hij kreeg de zaal plat.

Stinkend rijke en machtige corperaties als Monsanto, Kraft Foods en Dow, zitten helemaal niet te wachten op kinderen die hun eco-cide en wel beschouwd; genocide praktijken ontmantelt tot op het bot. Dat is nou het mooie van Sociale Media en het wereldwijde web: Internet.  Hierdoor kan dit soort grote lichten doorschijnen tot in iedere huiskamer en mensen van kennis voorzien die anders het daglicht nooit te zien kreeg. En zo vrij anoniem en verborgen wist te blijven.

Waar we ons lichaam mee voeden iedere dag is van levens belang, en onze perspectief hierop veranderenis een belangrijk onderdeel van hoe onze toekomstige samenleving er uit zal komen te zien.  Waar niet geld, maar gezondheid en welzijn ons leven bepalen. Kijk, luister en geniet.


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *