Interview met actie comité Landelijke Demonstratie 1 juni

demonstrerenInterview van Earthmedia met leden van het actie commité: Landelijke demonstratie. Die morgen gehouden wordt op de Lange Voorhout in Den Haag. De demonstratie zal zich richten op de kaalslag van het beleid van kabinet Rutte 2

Landelijke demonstratie juni 2013 zal zich blijven inzetten voor het vertrek van dit kabinet. Die zij als de voornaamste belemmering zien van economisch herstel. Maar ook als de veroorzaker van sterk toenemende armoede,en werkeloosheid maar ook verharding van de samenleving.

Ondertussen maakt het journaal vandaag melding dat de meest betrouwbare politicus van dit kabinet, Lenart Cohen, zijn positie heeft misbruikt om in zijn functie zichzelf te verrijken met een bedrag van ruim drie ton Euro. En dat de meest openlijk criminele van deze “roversbende” (zijn zij van mening)  boos is op de hele wereld over de consequenties van zijn daden, behalve op zichzelf. Beklonken zaak zou je zeggen, het ene na het andere schandaal openbaart hoe desastreus slecht en ongelukkig de  meeste kiesgerechtigden zijn in het kiezen van de juiste vertegenwoordigers van volk en vaderland.

Eens te meer bewijst deze regering dat de toename van deze protesten, niet zomaar uit de lucht is gegrepen. Maar hoe kon een hele natie zich zo in de luren laten leggen? Paul van der Sluijs (Soulvability / Earthmedia)  zocht twee van de leden van actie comité Landelijk initiatief op en haalde in een skypeinterview met Ronald Vosseberg en Erik Minne verhaal.

2 gedachten over “Interview met actie comité Landelijke Demonstratie 1 juni”

  1. Eerst de macht van Brussel inperken. Zelf doen, wat we zelf kunnen. En gezamenlijk doen wat nodig is. En geen geleuter over de vorm van komkommer e.d. En vooral: stop de verspilling van Brussel/Straatsburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *