Frontier Saloon zondag 9 juni 2013

Zondag  9 juni bent u van harte welkom bij de ”Frontier Saloon” in de Frontier Bookshop aan de Leliegracht 42, Amsterdam. Frontier Saloon is een nieuw initiatief van Frontier World. Elke zondag van 13.00 tot 17.00 uur, de toegang is gratis.

Een keer in de maand wordt op een zondag lezingen en workshops gegeven en zijn er consulten, product presentaties, raw food snacks en massages. De andere zondagen worden er alleen consulten gegeven.

Met een kop thee of koffie kunt u met elkaar in een ongedwongen, ontspannen sfeer van gedachten wisselen over verschillende onderwerpen op het gebied van “healing & health”.

 

Frontier Saloon zondag 9 juni 2013 vanaf 13 uur:

Tarot consulten met de ‘Tarot in de Herstelde Orde’ door Kees Commandeur.
Hij gebruikt hierbij een door hemzelf ontworpen leg systeem, de zgn. Tempel legging. Deze manier van kaarten leggen gebruikt veertien kaarten in de vorm van iets wat wel een beetje lijkt op een Amsterdams grachtenpand. Het doel van dit soort van consulten is om de consultant te helpen meer inzicht te krijgen in de fundamentele gebieden van zijn eigen leven en aan te geven wat nu, op dit moment, voor hem of haar het beste pad van vooruitgang is. Een afspraak maken is niet nodig.
Meer info op www.dromenvanpapier.nl

 

Korte massages door Adonina Renjaan – Rumah Pijit ADONINA

Rumah Pijit Adonina is een massage-praktijk  gespecialiseerd in Indonesische  en Aziatische massage.
Indonesische massage is een pittige massage die voornamelijk bij klachten wordt gegeven.

Tijdens Frontier Saloon worden introductie massages als Chinese stoelmassage, Japanse face-lift massage en voetmassage gegeven.
De vergoeding hiervoor is € 15,-

Adonina doet sinds 2012 ook preventief borstonderzoek bij Robuste een nieuwe vrouwenkliniek waar behandelingen worden gegeven gericht op het versoepelen en optimaal gezond houden van borsten, preventief en pro-actief..

Voor meer informatie: www.adonina.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *