Directe getuige van schandaal op Schiphol. Doofpotbeleid Nederlandse overheid?

stopGaan wij zo met vreemdelingen om?
Degene die dit filmpje heeft opgenomen is aangehouden, drie uur vastgehouden en haar telefoon is in beslag genomen (op dit moment is het “zoek”).
De zaak valt nu rechtstreeks onder de Officier van Justitie. HEEFT IEMAND IETS TE VERBERGEN?? IS DIT SOMS DE HEER BAH??
De man die door de Marechaussee hardhandig tegen de grond wordt gewerkt roept: Somebody help me! Ze willen me nu terugsturen / ze mogen me niet terugsturen, ik ben onschuldig.
Gelukkig was ze zo slim om het meteen up te loaden, zodat wij deze beelden nu kunnen zien!!

Volgens getuige zijn er sterke aanwijzingen dat dhr. Bah, met door “onze” overheid vervalste documenten en onder valse voorwendselen met grof geweld het land is uit gezet. Mogelijk zou indirect bewijs verwijzen naar betrokkenheid van het O.M.

Overigens was zij toevallig op Schiphol aanwezig om haar dochter op te halen.

MAKE THIS VIRAL!! DEEL DIT..

getuigen gezocht die deze arrestatie hebben gezien de mevrouw die dit heeft gefilmd is naderhand gearresteerd terwijl ze geen strafbaar feit heeft begaan,anders dan het te filmen. De telefoon is in beslag genomen. Wij komen graag in contact met u. mail ons op,
paul@sameneen.org. Dit riekt naar machtsmisbruik.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

6 gedachten over “Directe getuige van schandaal op Schiphol. Doofpotbeleid Nederlandse overheid?”

 1. Inmiddels is wel bevestigd door de arts van dhr. Bah dat het hier niet om dhr. Bah gaat. Om wie dan wel weet niemand nog, en het de telefoon is nog altijd niet terug bij de filmer. Er is nu wel een advocaat bij betrokken en de telefoon zou nu in beslag zijn genomen omdat het bewijsmateriaal is…Bewijs voor wat wil men niet zeggen en zelfs niet in welke zaak…het kan ook zijn dat ze het zien als bewijsmateriaal in de zaak van de persoon in het filmpje. Via de facebookpagina Samen Sterk is te volgen hoe dit verder gaat!

 2. Hmmm! Toch grappig.

  Ik meen juist te horen: “ZE WILLEN ME NIET HELPEN, ZE WILLEN ME NIET TERUGSTUREN” da’s ook raar 🙂

   1. (…)”De man, die een Nederlandse verblijfsvergunning heeft, zou hebben willen reizen naar zijn thuisland. Hij had echter nog niet alle benodigde documenten compleet. De verdachte zou met zijn actie hebben willen bewerkstelligen dat hij het land werd uitgezet.” (…)

    Bron: OM.nl

    1. Wat een bizar contrast eigenlijk met de mensen die als staatsgevangene in afwachting zijn van hun uitzetting dan wel deportatie naar waar ze vandaan komen, en deze figuur, die juist uitgezet wil worden, maar wat dus ook eindigt (door eigen stomme schuld) in direct naar de gevangenis niet langs af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *