2 gedachten over “Een interview met betrokkenen Schiphol film deel 1”

  1. je mag in het openbaarruimten filmen je mag niet een persoon zijn gelaat filmen zonder zijn toestemming en dan in het openbaar plaatsen dat zijn de rechten van je prive .. maar als je mensen filmpt die in dienst zijn van de overheid .. in dit geval de politie . mag je gewoon filmen dat is niet strafbaar ..je moet wel op een afstand blijfen zodat je de politie niet voor de voeten loop … je mag niet filmen op plaatsen waar discreetcie gevraagt wordt dat word altijd aangegeefen … schiphol is een openbaarenruimten waar gefilmt mag worden . huisregels zijn dan ook niet van toepassing .. omdat huisregels niet boven de wet sta .. het komt er op neer dat de politie een groote blunder maakt op yanka te arresteeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *