Wie is hier nou de biologische snackbar?!

AMSTERDAM – Hoe is het allemaal zo gelopen?? “In dat verrassend leuke boekje “Check West”, dat werkelijk OVERAL te koop is in Westelijk Amsterdam en dus ook bij ons, wordt “de mevrouw van de bio-snackbar” beschreven en vooral haar EIGENLIJKE BEROEP ONTHULD… namelijk die van… (tromgeroffel…) Snack-Psycholoog!”

(zie ook: Dichtbij.nl)smullen

 
In sommige delen van de stad is wat meer te doen dan in andere. In West, op de grens van Bos en Lommer en De Baarsjes, voert de Jan van Galenstraat je langs een comedyclub waar je een frietje kunt bestellen terwijl je entertaind wordt.
Op de facebook-pagina van biologische snackbar Natuurlijk Smullen is te lezen, dat de Snack-Psycholoog vanaf woensdagmiddag 12 juni start net het eerste *inloopspreekuur* van 17.00 tot 18.00 uur. Vervolgens zien we een heel rijtje grappen en grollen met wat je als nietsvermoedende klant of passant kunt verwachten. Het doel? Meer facebook-volgers? Meer blijheid in de straat? Welnee… “dit inloopspreekuur brengt meer rust in de frituur”.
We zien wel een paar opmerkelijkheden: “In geval van twijfel / tegenstribbelen / Oost-indisch doof zijn / natuurlijk smullenmisverstand / storing / handgemeen / hard weglopen of ander gedonder, heeft de Snack-Psycholoog ALTIJD GELIJK want…
“Wie is hier nou de snackbar… Gij Of Ik?!?” met verwijzing naar de snackbar-scène uit “New Kids“.
Dat het niet om “gebakken lucht” gaat onthult bijgaande ludieke actiefoto, waar de gemotiveerde snack-psycholoog met een fietspomp tekeer trekt om er alles uit te halen wat erin zit… denken wij.
De bio-snackbar is te vinden aan de Jan van Galenstraat 78 tussen de Willem de Zwijgerlaan en de Admiraal de Ruyterweg. Foto’s zijn van ShelZ Photography

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *