Palin: Snowden is niet het probleem maar de Amerikaanse overheid..

sarah palinZonder al teveel te verwachten toen Edward Snowden naar buiten trad voor velen de bevestiging van wat zij al jaren alleen maar konden vermoeden, bij het grote voor “autoriteit en machtsmisbruik netwerk” blinde publiek, worden we nog weleens verrast door steun uit onverwachte hoek. Sarah Palin bijvoorbeeld, tot wie Snowden in ieder geval lijkt door te zijn gedrongen, en inmiddels doorheeft dat er dieven in de tempel zijn die zich voordoen als hogepriesters. Het is bijzonder en zelfs even verwarrend om gouverneur Palin (weliswaar op haar zo kenmerkende manier) voor de verandering zinnige dingen te horen zeggen, en ze wind er geen doekjes om, ze veegt e vloer aan met de op drift geraakte corrupte elmenten binnen de federale regering, de IRS en uiteraard de gehele Obama adminstratie,

Zo krijgt Rand Paul eerherstel voor zijn destijds geridiculiseerde maar onbeantwoorde vragen over het inzetten van drones op Amerikaans grondgebied en het gebruik ervanop eigen volk. Zij voegt eraan toe dat alleen een Orwelliaanse regering zonder enige consequentie of het af hoeven leggen van verantwoording op zo’n grote schaal de boel kan besodemieteren. Ze roept openlijk op aan haar publiek de huidige regering onder het Presidentschap van Obama en de nonsense die ze naar buiten brengen vooral niet meer te vertrouwen,
Ze is bovendien geschokt dat Snowden nu door diezelfde kliek als verrader van het Amerikaanse volk wordt beschouwd en ook zo wordt afgetekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *