Uitnodiging informatieavond HET WITTE APPLAUS 10 Juli as

witte kleding

Beste allemaal,

 

De belangstelling voor ons initiatief Het Witte Applaus overtreft alle verwachtingen. De Facebookpage is in een paar weken al duizenden keren bekeken en het aantal reacties, via diverse kanalen, nadert de 1000. Het is voor ons een bevestiging dat het idee van het Witte Applaus om het grote publiek op een laagdrempelige manier te bereiken blijkbaar aanslaat.

 

Wij staan te popelen om de eerste acties te gaan organiseren, maar willen eerst de kerngroep verbreden. En daarvoor hebben wij jouw hulp nodig!
Wil jij jouw bijdrage aan deze ludieke maar ook serieuze manier van demonstreren leveren, of ben je gewoon nieuwsgierig of de ideeёn van Het Witte Applaus aansluiten bij de jouwe, kom dan naar onze informatieavond op 10 juli a.s.

 

Op deze avond stellen wij ons graag aan jullie voor en delen we de plannen die we voor 2013 hebben opgesteld. Ook is er deze avond ruimte voor een dialoog. Wij zijn erg benieuwd naar jullie aanvullingen en ideeёn.

 

Wij ontvangen jullie graag op 10 juli om 19.00 uur in Den Haag op een nader te bepalen locatie.

 

Je kunt je aanmelden op https://www.facebook.com/events/264252570379697/ of stuur een mail naar daasc111@gmail.com

 

Voor meer info over Het Witte Applaus kun je terecht op https://www.facebook.com/HetWitteApplaus. Mocht je vragen hebben dan kun je dit op de FB-page achterlaten of via de pm naar Chris of Jasmijn.

 

Tot 10 juli!!!

 
Chris den Daas en Jasmijn Dijkstra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *