Aangifte tegen kabinet Rutte

M.A. van den Berg doet aangifte van ‘uitbuiting van het Nederlandse volk’ door kabinet Rutte.
Marianne van den Berg heeft vandaag 28 juni om 16:00 op het politiebureau Zuiderpark Den Haag aangifte gedaan tegen het kabinet Rutte. De aangifte dient als aanklacht tegen ‘de uitbuiting van het Nederlandse volk’ door het kabinet. Met deze breed geformuleerde aanklacht is aangifte gedaan van ondermeer schending van mensenrechten, discriminatie, slavenarbeid, het misbruik van belastingelden en leugens en bedrog.
rutte 2Nadat Marianne van den Berg in Nederland het startschot gaf voor de occupy beweging in Nederland door ruim 3 weken in haar eentje op het binnenhof te gaan staan, laat zij zich opnieuw verrassend horen door tegen het hele kabinet, met naam en toenaam, aangifte te doen. Elk lid van het kabinet wordt persoonlijk voor zijn of haar daden in dit kabinet ter verantwoording geroepen.

 

marjanneMet deze actie roept zij op om deze aanklacht te steunen, door dezelfde aangifte te doen, bewijzen aan te dragen en om de discussie te openen hoe eindeloos falende politici verantwoordelijk kunnen worden gesteld voor hun wandaden.

Zij hoopt dat vele met haar deze aangifte zal doen, om alleen al daar het grote aantal van aangifte het kabinet publiekelijk aan te klagen.

Via imagin2B livestream kan vanaf ongeveer 21:00 vandaag de aangifte en verdere toelichting van Marianne worden gevolgd Kijk op www.imagine2b.com.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *