Wk 27: Eet smakelijk en leef gezond

De kennis in dit boekje is het resultaat van veel lezen, experimenteren en het zelf toepassen van door beide auteurs jaren lang verzamelde informatie.

In dit boekje van auteurs Lucas Slager en Fredy Wemelink wordt op praktische wijze uitgelegd hoe je door middel van voeding veel aan je gezondheid kunt doen, dit volgens een eetfilosofie en een levenswijze die al heel lang in praktijk wordt gebracht op het Franse Centre Lothlorien, waar vaak gekookt wordt voor grote groepen en waar gezondheid een belangrijke aandachtspunt is.

Je vindt naast dagmenu’s vooral praktische informatie over evenwichtig eten, koolhydraten, eiwitten, vetten, zuren en basen, kruiden, vitamines, mineralen en energieoverdracht. Kortom alle informatie die je nodig hebt om te kunnen bepalen wat voedend voor jou is.

Soulvability, Frontier Boekwinkel en Frontier Webshop wensen u alvast smakelijk eten!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *