Zorgfraude leidt tot de vraag: Wat wilt u op uw pannenkoek deurwaarder?

sluijsoldenkampendeleyeHet vervolg op het reeds eerder op Soulvability geplaatste interview met Johan Oldenkamp in zijn strijd 2 jaar geleden alweer tegen de opgedrongen zorgpremie die bovendien almaar stijgt in prijs terwijl daartegenover de kwaliteit daalt, het pakket afneemt en het eigen risico omhoog gaat. Maar daarmee begint slechts hetgeen waar Johan Oldenkamp stelling inneemt en in verzet komt tegen wat hij omschrijft als “de Zorgfraude” We hadden u reeds laten weten dat we erbij waren op 16 maart, toen de inboedel van Johan Oldenkamp dreigde verkocht te worden. De deurwaarder kwam op het laatste moment niet opdagen, applaus alom, dus dat deel van het feest ging niet door. Wat restte was Johan die zijn statement herhaalde en aankondigde dat hij een officiële klacht had ingediend. Prima ingrediënten voor een goede sfeer.

Een gedachte over “Zorgfraude leidt tot de vraag: Wat wilt u op uw pannenkoek deurwaarder?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *