Back in the USSA, schurkenstaat Amerika

  • us citizinDe journalist Michael Hastings, die ervoor zorgde dat generaal McChrystal moest opstappen, is 18 juni in Los Angeles omgekomen toen zijn auto ontplofte. Het lijkt haast wel een aflevering van NCIS. Slechts enkele uren eerder gaf hij collega’s aan dat hij het idee had dat de FBI hem volgde. Hij had uren eerder contact met een advocaat van Wikileaks. Direct na het ongeluk wist de politie al te melden dat het een ‘gewoon’ ongeluk was. De officiële versie is nog altijd dat er geen opzet in het spel is. De realiteit lijkt te zijn dat deze journalist met nog een ongewenste ontboezeming zou komen. Een exposé die de CIA zou neerzetten op een manier die de CIA niet zou bevallen. Deze journalist is dus gewoon, midden in Amerika, door de Amerikaanse geheime dienst omgebracht. Amerika is vervallen tot het niveau van Putin’s Rusland. De grote vraag is of het CIA hastingsverhaal nu nog los gaat komen. Hasting had via E-mail al wat informatie vrijgegeven. We weten nu dat ze die mails gewoon kunnen meelezen. Dat wist Hasting een paar weken geleden mogelijk nog niet. die leefde misschien nog in de veronderstelling dat hij als journalist enige privacy had.
    We weten nu beter… Wat doen we er aan?
    De New York Times werkt overigens actief mee aan de misinformatie over McCrystal en Michael Hastings. Zijn weduwe is er laaiend over. Deze krant verbergt niet eens dat ze propaganda in plaats van nieuws printen! Het is de Pravda van Amerika.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *