Duistere praktijken farmacie aan het licht in nieuwe film Jeff Hays

health scamMet zijn nieuwe film wil de Amerikaanse filmmaker Jeff C. Hays de kijker laten zien wat er achter de schermen van deze industrie gebeurt, wat bewerkt voedsel met ons doet, waarom er steeds meer vaccinaties komen en waarom steeds meer mensen verslaafd zijn aan medicijnen.

Toen hij aan zijn vorige film werkte ontdekte Hays dat er iets goed mis is met het systeem. Miljarden die in dezelfde zakken verdwijnen terwijl iedereen die twijfelt aan de veiligheid van vaccins, medicijnen en industriële landbouwbedrijven belachelijk wordt gemaakt of gekleineerd. Ondertussen blijven de miljarden stromen en worden de grote corporaties steeds groter. Hays laat zien dat vaccins onveilig zijn. De Amerikaanse overheid heeft een speciale vaccinatie-rechtbank opgezet om de vaccinmakers te beschermen en slachtoffers te compenseren.

De Amerikaanse gezondheidsdienst CDC stelt dat vaccins geen autisme veroorzaken, maar toch kent de vaccinatie-rechtbank al jaren schadevergoedingen toe aan kinderen die hersenschade hebben opgelopen als gevolg van vaccins. Ook betaalt de rechtbank geregeld behandelingen voor kinderen die zijn gediagnosticeerd met autisme.

De film toont tot besluit hoe de hele gezondheidszorg, van opleiding tot operatietafel, in handen is van de farma-industrie. De farmaceutische bedrijven maken voor de ontwikkeling van nieuwe medicijnen gretig gebruik van de experimenten die het leger heeft uitgevoerd met psychotrope medicatie.

jhf-site-header
Bron : http://www.aquariusage.com/index.cfm?objectid=789412DE-18CE-42A9-933714DA90BF91AE&utm_source=Aquariusage.com%3A+Nieuwsbrief&utm_medium=email&utm_campaign=258aa5218b-marcovandenoever%40gmail.com&utm_term=0_c7989fdf1a-258aa5218b-36006345

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *