Pittige tomatensalsa

20130709_201607
Je ziet het, deze excellente salade valt in de smaak. Dit is wat ik nog heb weten te redden vanaf het moment dat ik me realiseerde dat ik nog een mooi plaatje moest schieten van het eindresultaat. Nou ja, iets verder door gevoerd in deze. U bent gewaarschuwd. Bon Apetit 🙂

Ga voor onderstaande ingredienten bij voorkeur naar uw plaatselijke groentespecialist of biologische natuurvoedingswinkel.

– 10 rijpe tomaten gepeld en fijngesneden

– 6 fijngesneden (rode) uien

– 6 fijngesneden chili pepertjes

– 2 eetl. olijfolie

– 1 geperst teentje knoflook

– 1 theel. balsamico azijn

evt. 2 eetl. fijngesneden verse koriander

ook heel goed te combineren met mozarella kaas.

Voeg al de ingrediënten bij elkaar, roer het even door. Laat het minimaal 1 uur afgedekt in de koelkast staan zodat de smaak zich ten volle kan ontwikkelen.

Lekker als bijgerecht bijvoorbeeld bij tortilla’s, als salade bij de barbecue of als vulling in zomerse wraps.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *