Persbericht: ‘De Grote Piramide van Gizeh als Monument van de Schepping’

Het boek van Willem Witteveen:
‘De Grote Piramide van Gizeh als monument van de schepping’.

Witteveenboek

Eind 2012 is dit kleurig vormgegeven boek uitgekomen bij Frontier Publishing.

De Grote Piramide van Gizeh is een van de oorspronkelijk zeven wereldwonderen uit de klassieke oudheid en de enige die is overgebleven. Al eeuwenlang probeert men te achterhalen wat de ware betekenis van de Grote Piramide van Gizeh is. Volgens de officiële wetenschap is het een grafmonument voor de Egyptische farao Cheops (Khufu). Maar in dit boek verbindt Willem Witteveen veel verschillende gegevens en komt hij tot een revolutionaire nieuwe theorie: de Grote Piramide is een ‘naslagwerk’ met daarin verborgen de Gulden Frequentie, verantwoordelijk voor het ontstaan en bestaan van alle leven op Aarde.

Het boek is onderverdeeld in vijf delen, gekoppeld aan de vier aardse elementen: Aarde, Water, Lucht en Vuur. Samen vormen de elementen een cirkel van verbond die wordt overkoepeld door Klank, het geluid van de schepping. Pythagoras verklaarde al: “Alles is getal”, Edgar Cayce zei: “Sound is the medicine of the future” en de Kemetiaanse gids Abd ‘el Hakim Awyan sprak: “It is all about sound”. Willem Witteveen bewijst dat al deze mannen gelijk hadden en dat wat wij nu als baanbrekend en nieuw beschouwen vaak zijn oorsprong al had in het Oude Egypte.

Het is uitgegeven door Frontier Publishing als gebonden uitvoering met een bijna vierkant formaat, voorzien van talrijke illustraties in kleur en zwart-wit, met een register en een overzicht van literatuur, websites en films. Ondanks de vele meetgegevens en natuurkundige formules die Witteveens theorie onderbouwen is het boek goed leesbaar voor iedereen.

Mensen die dit boek gelezen hebben zullen nooit meer op dezelfde manier naar de Grote Piramide van Gizeh kijken. Wees gewaarschuwd: het lezen van dit boek kan je leven veranderen.

Over dit boek is op http://www.nbdbiblion.nl/  een recensie verschenen van Drs. M. F. van Klinken, waarvan hier onderstaand een kopie.

‘Al eeuwenlang probeert men te achterhalen wat de ware betekenis van de Grote Piramide van Gizeh is. Volgens de officiële wetenschap is het een grafmonument voor de Egyptische farao Cheops (Khufu). Maar in dit boek verbindt Willem Witteveen veel verschillende gegevens en komt tot een revolutionaire nieuwe (pseudowetenschappelijke) theorie: de Grote Piramide is een ‘naslagwerk’ met daarin verborgen de Gulden Frequentie, verantwoordelijk voor het ontstaan en bestaan van het leven op Aarde. Het boek is onderverdeeld in vijf delen, gekoppeld aan de vier aardse elementen: Aarde, Water, Lucht en Vuur. Samen vormen de elementen een cirkel van verbond die wordt overkoepeld door Klank, het geluid van de schepping. Ondanks de vele meetgegevens en natuurkundige formules die de theorie onderbouwen, is het boek goed leesbaar voor iedereen. Voorzien van talrijke illustraties in kleur en zwart-wit, een overzicht van literatuur, websites en films en een register. Verzorgde uitgave in gebonden uitvoering en bijna vierkant formaat’.

De auteur:Willem

Op de website van Willem Witteveen vindt u over het boek meer uitgebreide informatie waaronder ook een korte introductievideo: http://www.willemwitteveen.blogspot.nl/p/books.html

Op 21 januari 2013 had Frontier Radio een interview met Willem Witteveen, te beluisteren op http://frontierworld.nl/radio-interview-willem-witteveen.html/

Titel: De Grote Piramide van Gizeh als Monument van de Schepping
ISBN:
978-90780704670
Bindwijze: Hardcover, kleurendruk, 224 pagina’s, met afbeeldingen
Prijs Papieren versie: 25,- Euro
Prijs E-Boek 7,99 Euro (
voor iPad & Android via Tablisto.nl
Uitgever: Frontier Publishing

Voor meer informatie:

FRONTIER PUBLISHING
Leliegracht 42, 1015 DH  Amsterdam
Tel.: 020-3309151
Website:
www.frontierpublishing.nl
E-mail: info@frontierworld.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *