Teken de Petitie ‘Nederland Soeverein’

Op 1 juli 2013 is de petitie Nederland Soeverein gelanceerd. Voor die Nederlanders die kiezen voor een autonoom Nederland.

petitie

Hebt u net als de organisatoren van deze petitie ernstige twijfels aangaande de koers van ‘onze’ Europarlementariërs en hebt u het idee dat hun huidige plannen en aanpak onze economische problemen alleen maar zullen verergeren, klik dan even hier en onderteken de petitie!

De doelstelling is het verzamelen van 1 miljoen handtekeningen, die dan vervolgens in Den Haag zullen worden gepresenteerd!
Wat is de mening van de gemiddelde Nederlander over de bankencrisis, over de euro en over de toenemende Europese bemoeienissen met onze interne aangelegenheden?…. En wat is úw mening? De organisatoren nodigen u uit om gebruik te maken van de democratische structuren, zolang die ons nog tot de beschikking staan: laat uw stem horen, laat horen wat u vindt, wat u wilt en wat u niet wilt!

14 gedachten over “Teken de Petitie ‘Nederland Soeverein’”

  1. Ik weet niet precies wat hiermee inhoudt Andrea.. in het artikel is een link naar de petitie, als je naar onderen scrollt, vul je daar je naam n eventueel woonplaats in, en je e-mailadres. Dan kun je op de knop ondertekenen drukken, vanaf dat moment telt ie mee.

    1. Zeer relevante vraag, waarop ik zou willen antwoorden, dat ik het jammer vind dat Wilders rondom dit onderwerp alle aandacht naar zich toe weet te trekken in de reguliere media.
     Echter het idee dat de punten in deze petitie, puur en alleen PVV standpunten zijn is natuurlijk allesbnehalve waar. Wilders is een populist. Hij is erg slim en sluw politiek gezien, en weet grote overduidelijke waarheden en onderbuikgevoelens te gebruiken om door te klinken als stem van de reden. Deze petitie komt echter uit een heel andere hoek.
     Feitelijk zijn it geen politici, maar gewoon bezorgde burgers, welke vaak een achtergrond en kennis hebben van deze zaken en deze al voorspelden en aan zagen komen toen Wilders nog de oppositie frustreerde en feitelijk iedereen in kabinet Rutte 1. Ad Broere is één van de initiatief nemers, op Soulvability maar ook op http://www.earthpedia.nl en adbroere.nl is meer te vinden. Waarschijnlijk heeft Wilders zijn boeken gelezen. Maar dat maakt van Ad nog geen PVV’er wat hij ook beslist niet is. Broere, is hoewel econoom en oud bankier iemand met een ruimdenkende levensvisie. Een rechtschapen en spiritueel persoon, met liefde voor zijn medemens / broeders ongeacht, afkomst, cultuur of geloof. 100%!

 1. Kappen met Europa, en de schouders onder Nederland zetten. We zijn altijd een sterk land geweest en dat kunnen we weer worden zonder bemoeienissen van Europa!!!!!

 2. Nederlands kapitaal moet in Nederland blijven en niet naar Brussel om andere landen en of banken te helpen.Geef ons onze eigen valuta terug.En weg met kabinet Rutte en consorten.

 3. Ik wil dat er een dual currency ingevoerd wordt; een Nederland specifieke munt om het land te ontkoppelen van euro / rest van de wereld qua crisis. Ik raad elk land aan hetzelfde te doen. Dus NAAST de euro, NIET in plaats van.
  ~Iwanjka, ~IwY

 4. Nederland mag niet verder in het afvoerputje van het vermaledijde Brussel verdwijnen.
  Weg met de EU en weg met de euro! Nederland weer Nederland met grenzen die men zelf kan controleren en de gulden terug. En werken aan een nieuwe toekomst.

  1. het probleem is dat de gulden te duur is verkocht dus het terug brengen van de gulden is super duur en wie kan dat weer betalen ? zoete lieve Gerritje (wij het volk) tenzij iemand een goedkope alternatieve weet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *