Nieuwe internet hype bezorgt viewers tranen van ontroering

youmeSheikh Akbar en Adam Saleh ergerden zich al een tijdje aan trends en hypes die wereldwijd viral gaan, en massa’s mensen op de been brengen, terwijl het eigenlijk ondanks de spontane saamhorigheid niet zoveel toevoegt. Geplaatst in het huidige tijdskader waar mensen het in grote getale af laten weten naar de noodlijdende medemens als het op saamhorigheid aankomt, vonden zij dit onverteerbaar. Zodoende kwamen zij op het lumineuze idee, om de succesfactor van internethypes te verenigen met het hoognodige. Het doel was om de minderbedeelden (te beginnen met onze dakloze medemens) te betrekken in een internetrage die mensen zodanig zou inspireren dat het haast niet anders kan dan dat je hier zelf ook een onderdeel van uit wilt maken en je comfortzone verlaat. Al gauw kreeg hun oproep gehoor, en stonden ze versteld van het effect en het resultaat.In no time stroomden uit alle hoeken van de wereld filmpjes binnen van mensen die hun idee hadden begrepen, en er naar hadden gehandeld. Wat je in dit filmpje te zien krijgt is niet alleen een van de meest hartverwarmende filmpjes die je ooit zult zien. We denken bij Soulvability dat dit zo helend is voor het menselijk collectief dat steeds meer mensen het contact met hun hart zullen herstellen, met alle prachtige gevolgen van dien. Kijk en ervaar hoe hartenergie werkt. Deel dit vervolgens op iedere manier die je kunt. Laten we dit tot de grootste en langste trend maken ooit.

InLakech.

(via twitter: #MakeTheHomelessSmile)

4 gedachten over “Nieuwe internet hype bezorgt viewers tranen van ontroering”

  1. Ik ben ontroerd,geweldig dit.Een eenvoudig broodje,mandarijntje schoenen enz,dat maakt deze mensen gelukkig.Zo kunnen we er samen er een betere betere wereld van maken.Ik hoop dat dit ons terug brengt naar onze roots,Gewoon een mens zijn,die er is voor ons allen tezamen,niemand uitgezonderd.RESPECT.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *