De mazzel met de mazelen…

kerngezondMazelen, wat een ophef…
Heel het land in rep en roer…
Predikanten moeten vaccins adviseren…

Rutte is van mening dat het niet de wil van God is als kinderen lijden…
Zomaar even wat gedachten die naar boven komen na alle commotie in de afgelopen tijden.
De vraag aan Rutte is dan wat mij betreft of het wel de wil van God is om door mensen bedacht gif in kinderen te spuiten?
Mijn vraag is dan ook of hij zich ook minstens een uur verdiept heeft in vaccins of de opgelegde wil van de belanghebbenden loopt na te kwaken?

Een kat in het nauw maakt rare sprongen…
Een kat in het nauw… dat is een bekend gezegde en tegenwoordig denk ik er achteraan: Een kat in het nauw maakt rare sprongen en zal een keer zijn poten breken!
Ze weten namelijk van gekkigheid niet meer wat ze allemaal moeten bedenken om iedereen massaal te vergiftigen met de inhoud van vele vaccins.
babyprikjesIndertijd, in het voorjaar van 2009, vertelden we van alles over het HPV‐vaccin en waren wij ‘gek’. Met ‘wij’ bedoel ik dan iedereen die op welke manier dan ook duidelijk probeerde te maken dat die drie vaccins voor meisjes vanaf 12 jaar in een tijdsbestek van een half jaar tijd toch beslist het overdenken waard waren voor je dit klakkeloos liet gebeuren.
We waren de complotters waar je vooral niet naar moest luisteren.

Ach ja, afgelopen dagen verscheen onderstaand in de mail via de nieuwsbrief van Dr. Mercola: (Ter verduidelijking even een stukje in het Nederlands voor de strekking van het verhaal met de link naar het origineel eronder).

HPV‐vaccin wordt in verband gebracht met ernstige gezondheidsrisico’s Oncologisch diëtist ontmaskert fraude met effectiviteitstudie HPV‐vaccin van de CDC Een oncologisch diëtist heeft significante verschillen opgemerkt in een nieuwe HPV‐vaccin effectiviteitstudie die beweert dat de effectiviteit van het vaccin ‘hoog’ is. Van de recente verlagingen van de HPV‐infectie prevalentie onder jonge vrouwen in de VS kan niet worden gesteld dat dit komt dankzij de introductie van het Gardasil‐vaccin in 2006 en het gebruik van HPV‐vaccins door pre‐tiener‐ en tienermeisjes sindsdien. Uit de gegevens blijkt duidelijk dat niet‐gevaccineerde meisjes de beste resultaten vertoonden! In 2007‐2010 daalde de HPV prevalentie met 27,3 procent in de groep niet‐gevaccineerde meisjes, maar daalde deze slechts met 5,8 procent in de gevaccineerde groep. In vier van de vijf verschillende metingen, vertoonden de niet‐gevaccineerde meisjes een lagere HPV‐incidentie. Volgens eigen onderzoek van Merck, voordat Gardasil werd gelicenseerd, kan je risico op precancereuze letsels met 44,6 procent toenemen, als je, voorafgaand aan het ontvangen van het Gardasil vaccin, bent blootgesteld aan HPV‐stammen 16 of 18. Judicial Watch heeft (voorheen achtergehouden) documenten van het Department of Health and Human Services (DHHS) ontvangen, waaruit blijkt dat het National Vaccine Injury Compensation Program bijna 6 miljoen Amerikaanse dollars heeft toegekend aan 49 slachtoffers van schade als gevolg van het HPV‐vaccin.
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2013/07/16/hpv‐vaccine‐effectiveness.aspx

elke vaccinatie is beledigingWereldgezondheidsorganisatie (WHO)
Een ander interessant bericht, ook alweer niets nieuws onder de zon overigens, vertelt onder andere het volgende:
Terwijl de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), de Wereldbank en de Bill & Melinda Gates Foundation vaccinatieprogramma’s en genetisch gemodificeerd voedsel blijven opdringen, concludeerden auteurs Neil Z. Miller en Gary S. Goldman dat een ‘nadere inspectie van de correlatie tussen het aantal doses vaccin, biochemische of synergistische toxiciteit en kindersterftecijfers van essentieel belang is’.

De Rockefeller Foundation financierde de ontwikkeling van vaccins om de vruchtbaarheid te verminderen en verspreidde deze vaccins vervolgens op grote schaal. De Rockefeller Foundation merkte in 2003 in haar jaarlijkse rapport1 (pdf) op dat er meer onderzoek moest worden gedaan naar immunologische methoden, zoals vaccins, om vruchtbaarheid te verminderen.

Even twee stukjes tekst; het volledige artikel is te lezen via onderstaande link:
http://www.niburu.nl/het‐complot/3646‐oud‐demograaf‐wereldbank‐vaccins‐bedoeld‐om‐bevolkingstal‐terug‐te‐dringen
De mail brengt me van alles en dan hebben we het ook nog niet over Facebook gehad.
http://www.rockefellerfoundation.org/uploads/files/1496d619‐017d‐4b13‐8a64‐fce8ed4f785d‐1968.pdf

Via deze weg zijn afgelopen week vele artikelen gedeeld waardoor nog meer mensen deze kunnen lezen.
Met Harry Zandvliet heb ik al enkele jaren contact; Harry is ten aanzien van vaccins ook constant uit op de waarheid.
Guido Jonkers van WanToKnow heeft dat prachtig verwerkt en via onderstaande link kun je je hart ophalen:
http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/meelezen/de‐mazelenvaccinaties‐ten‐aanval/


Heleen Dupuis
1940-2012
Heleen Dupuis, senator voor de VVD, deed een flinke duit in het zakje door te blaten dat vaccins tegen mazelen verplicht moesten worden. Dat kan ik niet anders noemen dan blaten.

Als je iemand dat hoort zeggen dan val je bijna om van verbazing. Zeker niets gelezen nog over wat vaccins kunnen aanrichten?
Hoe durft iemand deze uitspraak te doen en zo een oordeel te vellen over een hele bevolking van een land?
Het moet niet gekker worden en waar is de ruimte voor nog een beetje een eigen mening?
Nee, die is al lang om zeep geholpen, we mogen geen eigen mening meer hebben in dit kikkerland. ‘Ja en amen’ knikken. Luisteren, gif in laten spuiten, verkeerde voeding, lees vulling, voorgeschoteld krijgen via het beroemde voedingscentrum waarbij je juist het tegenovergestelde moet uitvoeren dan zij adviseren.

Vrienden van Heleen Dupuis vermelden het volgende:

doses

Gedreven, maar zeker niet verbeten. Fel, maar absoluut niet onbuigzaam, zo karakteriseren de vrienden van Dupuis de voormalige hoogleraar medische ethiek. “Heleen is niet te krenterig om haar standpunten bij te stellen”, vertelt haar opvolger aan de Leidse universiteit, Dick Engberts. “Heel royaal komt zij er op terug als zij haar visie wijzigt, want Heleen is niet rancuneus. Bij Heleen gaat het om het belang van het individu.” En dan wel over de vrijheid van dat individu om zelf het eigen leven in te vullen.
Misschien doet Heleen er verstandig aan alles nog eens te herlezen wat haar allemaal is toegedicht aan goede kwaliteiten, want mogelijk is ze het spoor een beetje kwijt geraakt?

De missie die zij mogelijk had lijkt toch in de verste verten niet op haar laatste uitspraken?
http://www.nu.nl/binnenland/3525689/overheid‐moet‐kind‐beschermen‐ouder.html
http://www.skipr.nl/artikelen/id465‐heleen‐dupuis‐mevrouw‐met‐een‐missie.html

grafiekWe kunnen oeverloos doorgaan met van alles te verwoorden maar een mail die mij ook nogal irriteerde was de vermelding dat een dominee zijn gemeente het advies gaf vooral wel te vaccineren.
Die irritatie werd steeds heviger toen ik las dat zijn vrouw doktersassistente is.
Lieve help, hoe gek is de wereld?

De mazzel met de mazelen…
Vroeger, toen ik klein was, kwam mijn moeder op een ochtend mijn slaapkamer binnen, deed de gordijnen open en zei: “Jij bent ziek, jij blijft in bed!”
Wat was dat nu?
Ze zag dat ik de mazelen had en er werd een bed in de kamer neergezet. Reuze interessant natuurlijk. Wat een feest, ik stond in het middelpunt van de belangstelling en in de avond kreeg ik mijn jack aan naar boven om te voorkomen dat ik kou zou vatten; er was nog geen centrale verwarming, wat overigens niet lang meer duurde.
the vaccine hoaxJack uit en snel in bed.
Ik weet het nog als de dag van gisteren en het was eigenlijk jammer toen het feest op zijn eind liep. ;‐)
Mazelen heb ik niet als ernstig ervaren, dat kan anders, kinderen kunnen er ziek van zijn maar wat is nu gezonder?
Een kinderziekte doorlopen en je immuunsysteem een flinke boost geven of gif inspuiten om natuurlijke processen te weren?
Tegenwoordig hoor je dat men bang is voor complicaties, deze kunnen natuurlijk altijd optreden, met alles, maar de vraag is dan wel hoe de conditie van de persoon was voordat hij of zij ziek werd.
Men gebruikt de mazelen om angst in te boezemen maar de vraag is of dit terecht is.
Als kinderen ernstig ziek worden omdat een verkoudheid de nekslag was, was het een ander verhaal maar nu het mogelijk met de mazelen kan gebeuren moeten allen vooral in de angst modus gezet worden.
Ik denk nog steeds… de mazzel met de mazelen, wat een idioterie is er weer gaande.
Kinderziektes horen erbij, kinderen ontwikkelen daardoor.
In mijn beleving is het misdadig op voorhand gif in te spuiten om zo van de natuur te verwachten dat deze naar onze hand gaat staan.
Er is genoeg informatie, onze site staat vol maar ook collega’s met mooie websites bieden voldoende leesvoer aan.
De vraag is: wil je die tot je nemen?

BloodWil je de moeite doen zelf de artikelen te lezen?
Wil je boeken lezen?
Of is het veel gemakkelijker alles maar te laten gebeuren en achter ongenuanceerd gekwaak (of gekwak) aan te lopen?
We hebben zelf de verantwoording voor ons eigen lichaam en dat van onze kinderen, totdat zij de leeftijd hebben bereikt waarop zij zelf verantwoordelijk zijn.

Deze taak mogen we niet uit handen geven!
Amen, om met de dominee te spreken, maar dan niet met de boodschap dat iedereen zich moet laten vaccineren.

Anneke Bleeker
Bergen NH
19 juli 2013

www.gezondverstandavonden.nl
www.verontrustemoeders.nl
Alle linken zijn verwerkt tussen de tekst, hier nog eentje:
http://www.nu.nl/algemeen/3525081/rutte‐wil‐predikanten‐oproepen‐vaccinatie.html
De afbeeldingen in dit schrijfsel doen flink de ronde op internet/Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *