Festival in Utrecht: ‘Dag Buiten de Tijd’

buitentijd

De Dag buiten de Tijd is een ééndaags kleinschalig festival dat elk jaar op op 25 juli valt en sinds 2003 in Nederland wordt gehouden. Het is een dag voor vrede en cultuur die wereldwijd gevierd wordt.

In de 13 Manen Kalender is 24 juli de laatste dag van het jaar, 26 juli de eerste dag van het nieuwe jaar en 25 juli de dag tussen de jaren in, een Dag Buiten De Tijd. Het is een dag om het oude los te laten en de intentie voor het volgende jaar neer te zetten. Een speciale dag om te genieten van samen zijn met al wat leeft en te genieten van ieders kunst en kunnen.

Meldt je aan op de Festivalsite als bezoeker, vrijwilliger of activiteitenaanbieder en maak een prachtige start van het nieuwe Maya jaar op 25 juli a.s. te Utrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *