logo hartwerkers

Wat is/zijn Hartwerkers?

Hartwerkers.nl is ontstaan door een ontmoeting tussen de mensen van Hemels van der Hart en Mundo Resink. We voelden zo’n sterke klik, dat wilden we kanaliseren in iets moois. Sinds januari 2012 creëren we, samen met een fantastische groep creatieve mensen, korte films en verhalen over mensen die doen waar ze van houden. We organiseren activiteiten die je inzicht geven in wat je drijft, in datgene waarin je excelleert. En we vragen jou om jouw Hartwerker met ons te delen.  Kijk hiervoor ook op http://www.deenergiemaatschappij.nl

Oprecht gelukkig worden en positieve verandering
Omdat mensen die doen waar ze oprecht gelukkig van worden, iets bijzonders 
creëren. Hun vreugde en geluk raakt anderen. Het komt terug in alles wat ze doen, groot of klein. En ze brengen positieve verandering. Bij zichzelf, in hun werk en voor hun omgeving. Gewoon door te doen waar ze blij van worden. Dat vuur werkt aanstekelijk, raakt ons in een passie en kracht die we in onszelf herkennen. Het geeft ons de kans even stil te staan bij waar we zelf mee bezig zijn. Of we krijgen er gewoon een shot positieve energie van. En dat willen we groter maken.

Want eigenlijk zijn we allemaal Hartwerkers.
Alleen weet je zelf misschien nog niet waar je hart nou écht sneller van gaat kloppen. Wellicht heb je het gevoel geen keuze te hebben. Of weet je het wel, maar kan je er nog geen vorm aan geven. En dan is er nog de waan van de dag, die je doet vergeten stil te staan bij waar het voor jou om gaat. Wat de reden ook is, wij vinden dat iedereen het verdient om fluitend naar zijn of haar werk te gaan. Met dit project willen we bijdragen aan een wereld waarin dat ook gebeurt.

De Video’s tref je aan op de pagina video’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *