Frontier Radio gaat weer van start op donderdag 1 augustus

radio

FRONTIER RADIO GAAT WEER VAN START OP DONDERDAG 1 AUGUSTUS

Waar zij de afgelopen tijd door technische problemen vaak verstek heeft moeten laten gaan, onze excuses daarvoor, maakt Frontier Radio op 01-08-2013  weer een begin met de wekelijkse internet radio uitzendingen op de donderdag avonden vanaf 21 uur. Gebruik makend van de meest moderne techniek kunt u elke vijfde avond van de week weer ruisvrij en grenzeloos genieten van grensverleggende radio op hoog niveau met een keur aan spannende onderwerpen, interessante interviews and in-depth reportages op het gebied van gezondheid, spiritualiteit, ecologie, symbologie, wetenschap en politiek (aards, buitenaards, onderaards, voorwaarts en achterwaarts).

De Onderwerpen van deze donderdag:
– herhaling van een eerder uitgezonden gesprek met Steve Brown
– the meritocracy movement (rationele politiek)
– het zgn. “linker” pad van aardse spiritualiteit
– bespreking van de Frontier agenda: speciale datums om in uw (Maya 13-Moon calendar) agenda te noteren
– voordracht van “Feniks”: Bewuste Poëzie
– “Club Frontier” nieuw initiatief: dansfeesten voor jong en oud.

Dit – en meer… – zal wederom, zoals u dat van ons gewend bent, afgewisseld worden met interessante en sfeervolle muziek die speciaal voor u wordt uitgezocht en uitgezonden in de oude muziekstemming die is gebaseerd op de grondtoon van 432Hz.

Tijdens de uitzendingen kunnen luisteraars live met elkaar chatten  en ook de presentatoren van Frontier Radio kunnen in voorkomende gevallen mee chatten.

Meestal zijn deze Frontier Radio uitzendingen van te voren samengesteld en dus niet live, maar het ligt in de bedoeling om ongeveer een keer per maand ook een echte live uitzending te gaan verzorgen. Houdt de site in de gaten om op de hoogte te blijven van toekomstige uitzendingen en onderwerpen. Op de internetpagina kunt u  bovendien alle vorige, oudere uitzendingen beluisteren.

Heeft u een gebeurtenis, evenement of festijn dat u wilt laten aankondigen, wilt u misschien zelf een grensoverscheidende, belanghebbende boodschap uitdragen of kunt u iets aandragen dat mogelijkerwijs voor Frontier Radio interessant en geschikt is, neem dan onverwijld contact op met Robert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *