Hypersensitiviteit als Voordeel

  In een samenleving waarin het steriele dode ding oprukt in het levende en menselijke via overtechnologie, rat race economie en het aansnoeren van de administratieve matrix, lijkt voor de hypersensitief niet alleen de grond onder de voeten maar ook de hele leefruimte te worden gekidnapt door dat wat voor de nuchtere werkelijkheid moet doorgaan.

  adamah 1Ik heb hypersensitiviteit ooit als grote ellende ervaren, maar zie het nu als mijn grootste zegen. Ook ben ik het niet meer als een afwijkende staat van leven gaan zien, maar als de oerstaat en de enige oerstaat waarin het menselijke menselijk kan blijven. Dat wil zeggen levend, kleurrijk, sensitief, sensueel, empathisch en in staat meer van de realiteit waar te nemen dan alleen feiten of materie of mechanische processen.
  Met hypersensitiviteit is goed te leven. Waar ik vroeger te kampen had met de gebruikelijke HSP-shit (energiedrains, teveel oppikken, steeds schommelen in energieniveau en zelfs fysieke klachten) ben ik bijna altijd fit, kan HSP op grote hoogte beheersen en verlos ik klanten van entiteiten in hun energieveld of woning, zwarte magie-klachten en andere zware vormen van energetisch parasitisme en kan me daarbij blootstellen aan “astrale bagger” waar veel mensen huiverend voor weglopen, zonder er door geveld te worden.
  Wat was het keerpunt? Wel, ik las ooit een interessante frase in een boek over het verschil tussen WIL en VERBEELDING. Stel ik leg een plank op de grond en vraag je er over heen te lopen. Dat zal weinig problemen geven. Stel ik leg diezelfde plank op 4 meter hoogte. Het is een sterke plank waar je niet doorheen zakt. Toch zullen de meeste mensen die zonder problemen de tocht over de plank op de vloer voltooiden nu met knikkende knieen aan de plank op vier meter hoogte beginnen.
  Wat veroorzaakt die knikkende knieen? Juist, de VERBEELDING. De verbeelding dat je een smak van die plank af maakt en je been of je nek breekt. Verbeelding is oneindig veel sterker dan wilskracht. In een paradox zit je verbeelding in je voorhoofdchakra, wat ook je commandocentrum is, dus dat deel van je geest dat beslissingen neemt en dus ook selectief is tussen de eigen wilsintegriteit en opgedrongen wilsbeïnvloeding van buitenaf.
  En wat is nu in deze strekking het grote voordeel van de doorsnee HSP-er? Juist sensitieve mensen (bijna standaard is er een sterke Neptunus of 12de huis of Vissen-bezetting in de horoscoop) kunnen gemiddeld veel beter verbeelden dan niet-sensitieven of zwak sensitieven.
  Het heeft mij 25 jaar gekost de definitieve routine te ontwikkelen om het HSP-probleem om te zetten in een HSP-voordeel, maar de methode werkt zoals veel vrienden en kennissen van mij inmiddels kunnen getuigen. De methode omvat:
  – Het dichten/repareren van je energieveld
  – Het inzicht verschaffen in de samenhang van de Drie Bloemen (sjen, qi & jing)
  – Het herstellen van je chakralichaam
  – Het verwijderen van astrale parasieten of aka-koorden verbonden aan negatieve personen
  – Het terugbrengen van levenskracht en levenslust
  – Het herstellen van de yin-yang-balans
  – Het simpel open houden van al je meridianen
  – Het verwijderen van “peg” waarmee je een antenne/magneet blijft voor negativiteit
  – Het leren wegnemen van trauma
  – Inzicht in je Shiva en Shakti-lichaam ofwel atman en chakra-, of regenbooglichaam
  adamah 2Hypersensitiviteit is niet een afwijking, maar een zegen. Het maakt je creatiever, sensitiever en daarmee wordt het leven intenser kleurrijker en voller. Het enige wat je hoeft te doen is het te besturen.
  EERSTVOLGENDE WORKSHOP PEZ™ (Psycho-Energetisch Zelfmanagement) ZONDAG 4 Augustus as.
  Locatie: Inner Fitness Centrum Lijnbaansgracht 17
  Tijd 13:30 uur – ca 17:00 uur
  ca 25 min lopen vanaf Amsterdam CS of tram 17 en dan uitstappen bij halte Elandgracht, dan ben je er bijna.
  vaste prijs 50,- euro incl. cursusmap, koffie/thee en nu inclusief computerhoroscoop
  Informeren / Reserveren 06-13334105 of mail benjamin.adamah@gmail.com

  2 gedachten over “Hypersensitiviteit als Voordeel”

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *