Arno Waaijenberg over Nulpunt-energie

De Mayakalender, Hopi profetieën, Genesis, Nostradamus en het Indiase Palmbladeren orakel, ze lijken allemaal te verwijzen naar een eindtijd. En hoe die omschreven wordt doet vermoeden dat deze ‘eindtijd’ wel eens over onze huidige tijd zou kunnen gaan. Hoe het eindigt, wat er eindigt is niet helemaal duidelijk, maar wanneer je de doem-scenario’s moet geloven wordt het niet echt leuk. Maar moeten we die doem-scenario’s wel geloven?

 

artikel frontier

Temidden van al deze apocalyptische voorspellingen is er ook een heel ander geluid te horen, dat eveneens spreekt van een historisch keerpunt in de menselijke geschiedenis. Een veel positievere. Ontwikkelingen die een gouden tijdperk van ongekende vredelievendheid en welvaart zullen inluiden. Een lang verwachte verandering die niet van buitenaf komt, maar van binnenuit.

Een kwantumsprong voorwaarts in de evolutie reichvan het menselijk ras. Het ontstaan van een nieuwe mensheid met vermogens die ons voorstellingsvermogen te boven gaan. Een nu nog ondenkbaar huwelijk tussen spiritualiteit en wetenschap ligt in het verschiet. Een tijd die de weg zal openen naar honderd procent schone en vrije (gratis) energie, en een technologie waarbij gedachtekracht en hartenergie een steeds grotere rol gaat spelen.. Vergeleken met al die voorspellingen van meteorietinslagen, uitroeiing door aliens, een polarshift, pandemie of alles verzengende zonnevlammen, is dit toch wel een heel wat blijere uitleg van de apocalypse.

 

Arno Waaijenberg

Arno9In dit artikel, het portret van een man met een boeiende visie op de wereldwijde veranderingen die momenteel plaatsvinden, en wat de toekomst ons brengen zal; Arno Waaijenberg.

Destijds ontmoette ik hem op op het terrein van de Aventurijn in Loenen waar het jaarlijkse hemelvaartfestival wordt gehouden, waar we toen nog als Druïde, vertegenwoordigd waren met een kraam. Arno sprak mij aan nadat zijn oog was gevallen op twee Lemuriaanse bergkristallen bollen die hij van me wilde kopen.

Toen hij uitlegde waar hij ze voor nodig had, ontstond er een interessant gesprek, waarin hij vertelde over een revolutionaire ‘nieuwe’ technologie gebaseerd op “nulpunt-energie”.

Arno maakte deel uit van de Nulpunt groep van Frank Bonte. Deze groep experimenteerde op dat moment met een auto die rijdt op nulpunt-energie. Althans als hybride wat de motor loopt zowel op benzine als op de op de benzinemotor aangesloten “Joe cell” die zorgt voor de werking van deze mysterieuze nulpunt energie. Arno legt uit dat in deze aut o het benzineverbruik beïnvloed wordt door de mentaliteit van de bestuurder e de overige inzittenden. Zodra er verwachting is naar een zeker resultaat, hebben zij gemeten dat het benzineverbruik toeneemt. Zodra dit wordt losgelaten neemt het benzineverbruik af, en krijt de Joe cell meer invloed. Het benzineverbruik loopt gemiddeld zo’ n 30% terug, met uitschieters naar benzinevrij rijden. Ook maakt het verschil of je door een druk bevolkt gebied of door een bos rijdt. In het laatste geval rijdt de auto zuiniger, vanwege het harmonische electro-magnetische veld op zo’n plek.

Joe cell

Joe_CellIk vroeg Arno of hij een verband ziet tussen de voorspelde veranderingen van 2012 en de ontwikkelingen rondom nulpunt-energie. Hij zag hiervoor niet zozeer een datum  of jaartal.

Wel legt hij een link met de ontwikkelingen rondom vrije energie en de ontwikkeling van het bewustzijn van de mens. Met het creëren van torsie-velden door de Joe cell wordt de schaduwkant van de gebruiker belicht, d.w.z. diens angsten worden zichtbaar. En krijgen daarmee de kans om te worden getransformeerd. Hoe opener mensen worden, des te meer ze handelen vanuit hart-energie, des te meer mogelijkheden zich aandienen qua toepassing van deze relatief onbekende energievorm. We moeten die bewustzijnsprong niet zien als een nieuwjaarsduik die we met zijn allen gelijktijdig gaan maken. Het zal eerder iets weghebben van een marathon, met een paar snelle en getrainde koplopers, dan het peleton m en achteraan een lange sliert achterhoede. (Ondertussen behoudt men de vrije wil om hier wel of niet een deel van te zijn, hoewel het collectief dankzij de voorlopers altijd in bewustzijn mee zal groeien)

In de video hierboven praat Dick Korf van Freeenergy4all over Nulpunt energie of  “Het Veld” waar Lynne McTaggert over spreekt, tijdens een bijeenkomst van de Nulpuntgroep van Frank Bonte waar Arno Waaijenberg ook onderdeel van uit maakt. 

wilhelm reichWat ik voorzie is dat alle toekomstige machines en voertuigen compleet op de Joe cell gaan functioneren. Een Joe cell is gevuld met water, dat geladen is met orgon energie –

Inderdaad, gevorderden onder de lezers, die van Wilhelm Reich, welke een levend energieveld (torsieveld) vormt dat ontstaat uit het zgn. nulpuntveld, eather of vril. Dit energieveld communiceert met andere energievelden als had het een eigen wil.

Met andere woorden het orgonveld is een “bewustzijnsveld” dat in contact staat met andere vormen van bewustzijn (levens)energie in haar omgeving. Maar soms ook ver daar vandaan.

Wat deze bewustzijns-interactie aangaat legt Arno verbanden met de ideeën van Masuro Emoto. Hij meent echter dat het water in de Joe cell krachtiger reageert omdat het een verbinding is aangegaan met het nulpuntveld. De joe cell is oorspronkelijk ontwikkeld door een Australieër, die vervolgens zo veel tegenwerking ondervond van geheime diensten en dergelijke, dat hij uiteindelijk besloot met deze experimenten te stoppen, en uit veiligheids-overwegingen bij de benaming van de cell alleen zijn voornaam te gebruiken.

 

Nulpunt-veld

torusArno vertelt dat hij zijn inzichten vooral heeft opgedaan tijdens contact met het ‘nulpunt-veld’ – een kobaltblauw raster van licht dat onze aarde omspant en dat zich buiten het drie-dimensinale waarnemingsveld bevind. Hij spreekt bewust niet over vier- of vijfdimensionaal bewustzijn, omdat dat driedimensionale begrippen zijn, die in feite niet kunnen weergeven wat in de vierde of vijfde dimensies wordt beleefd, want daar is geen kader voor. In een bewustzijnsverandering naar de vierde vijfde of zelfs hogere dimensies kan letterlijk alles om je heen verdwijnen. De z.g. objectieve materieële werkelijkheid zoals we die in de derde dimensie waarnemen, lost op. Dit is het nulpuntveld; grenzeloos, tijdloos, het Al en het Niets tegelijkertijd. De driedimensionale śluier van Maya’ wordt weggetrokken, en je verbindt je met Eenheidsbewustzijn. Deze Universele blauwdruk “ ook weleens “het oog van God genoemd”  is vanuit haar centrum, verbonden met het Al, en zou kunnen worden gekenmerkt als de Alpha en de Omega, en is niet alleen multi-dimensionaal maar ook Multi-verseel. Dit nulpunt-model (de Torus) is op zich geen nieuwe ontdekking: Nikola Tesla, Victor Schauberger, Tom Bearden, Kozyrev en tal van anderen waren hiermee bekend en maakten er ook gebruik van.

 

Nulpunt-energie

orgonveldJohn Consemulder omschreef het nulpuntveld als volgt..

Nulpunt-energie is gebaseerd op trillingen, frequenties, resonantie en interferentiepatronen. Een wereld van dynamische en organische energievelden die materie aanstuurt en in stand houdt, zou je kunnen zeggen. Feitelijk de ware vorm van communicatie binnen en tussen alle cellen van ons lichaam. Kort door de bocht gezegd zou je het nulpunt-energie-veld kunnen zien als een alles verbindend en doordringen veld van levensenergie. De essentie is dat atomen en materie niet zonder nulpuntenergie en de “onzichtbare” energetische velden van klank, licht en energie kunnen bestaan. Alles komt er uit voort, en wordt er door in stand gehouden.”

 

vrije energieTijdens een andere ontmoeting met Arno had ik het geluk dat hij me uitnodigde voor een ritje in zijn deels door een nulpunt-cel aangedreven auto. Dit bleek geen futuristisch gestroomlijnde model maar een omgebouwde panda ‘bouwjaar ‘1993. Ik werd uitgenodigd om achter het stuur plaats te nemen, en even later startte ik de motor en…wat een ervaring! Ik werd meteen een verandering gewaar in het energieveld in en rondom de auto. Tot mijn verbazing trok hij op en reed als een soepele luxe Audi. Ook leek het wel of de auto stuurbekrachtiging had, maar dit was volgens Arno louter het stabiliserende effect van de “Joe-cell

 

Anti-zwaartekracht

Volgens Arno creëert de Joe cell energie een soort harmonische bubbel in en rondom de auto. Dit gaat de auto anders laden, waarbij zelfs zwaarkracht opheffende verschijnselen kunnen optreden. Tegelijk krijgt de auto een andere verbinding met de weg, waardoor je zelfs met een snelheid van 100 km per uur over een verkeersdrempel stabiel blijft rijden. (uiteraard worden dit soort experimenten niet op de openbare weg gedaan.)

Het explosieve karakter van combustion (verbranding) door een conventionele motor is overwegend expansief mannelijke “Yang-energie. Niermee werd een verband gelegd met al die agressie in het verkeer. Echter, de luchtdeeltjes in de leidingen die vanaf de Joe cell met de cilinder en de motor zijn verbonden, creëren negatief geladen deeltjes, die imploderen. Deze vrouwelijke Yin-kracht gerelateerde energie zorgt voor de harmonische ‘bel’ die tot ieders verwondering binnen de Nulpunt groep – een omgeving creëert die vriendelijk en harmonisch rijgedrag van andere weggebruikers schijnt te bevorderen: om de haverklap passeren namelijk mensen die vrolijk zwaaiend passeren.

Conclusie

freeNulpunt-energie of vrije energie is dus intelligente energie, die een interactie aangaat met “bewustzijn”. Zo zal bij gebruik op grote schaal van deze energievorm  de mensheid vanzelf een versneld bewustwordingsproces gaan doormaken. De Nulpunt groep richt zich op technieken die de planeet en haar bewoners een schoner, duurzamer en uiterst goedkoop alternatief bieden op het vlak van energieproductie, transport, ruimtevaart en gezondheid. Teneinde alle mensen en overige bewoners van deze mooie planeet een vreedzaam, welvarend, gezond en daarmee meer kans een gelukkig leven te bieden, waarbij uitbuiting, hebzucht en verspilling tot het verleden zullen behoren.

2 gedachten over “Arno Waaijenberg over Nulpunt-energie”

  1. Geachte
    Ben Zeer geinteresseerd in de tecnologie en verdrietig dat deze nog zo schaars is.
    Geeft u ook lezingen of presentaties ???

    Mvg. John

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *