Breng de energie toekomst in beeld

Help mee om uw energietoekomst in beeld te brengen..

Er zijn de laatste jaren interessante ontwikkelingen gaande op energiegebied. Zo zijn er steeds meer huizen en apparaten voorzien van een energielabel, wekken steeds meer mensen zelf energie op, en is ook het monitoren van energieverbruik in opkomst. Wageningen Universiteit probeert met een uitgebreide enquête in kaart te brengen
1) op welke manieren mensen thuis bezig zijn met energie, en
2) voor welke nieuwe energie-ontwikkelingen ze openstaan en voor welke juist niet.
U kunt hier ook aan meedoen.

De enquête is onderdeel van een onafhankelijk onderzoek aan Wageningen Universiteit. De resultaten worden gebruikt om wetenschappelijke kennis op het gebied van energie en huishoudens te vergroten. Door de enquête in te vullen, draagt u hier ook aan bij en kunt u op een leuke manier een kijkje nemen in energiehuishouding van de nabije toekomst. Bovendien maakt u kans op 1 van de 4 PODIUM cadeaukaarten ter waarde van €30,-. Duurzaamnieuws.nl zal de resultaten publiceren.

De vragen en stellingen in de enquête zijn verdeeld over vijf onderdelen. Het invullen duurt naar schatting 20 minuten. De enquête wordt automatisch opgeslagen, zodat u (indien nodig) kunt afsluiten, om op een later moment weer verder te gaan. Uw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Hartelijk dank voor uw deelname!
Klik hier om naar de enquete te gaan 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *