Grensverleggers: Internationaal MVO in de praktijk

logo1-grensverleggers.
Grensverleggers vertellen over duurzaam en verantwoord zaken doen in o.a. Kenia, Birma, Haïti, Colombia, Rwanda, Nepal en Bangladesh.

Wat zijn grensverlegger?
Grensverleggers zijn ondernemers die maatschappelijk verantwoord zaken (willen) doen in ontwikkelingslanden en opkomende markten. Het zijn oer-Hollandse ondernemers met een neus voor kansen, een avontuurlijke instelling en eigen MVO-ambities. Ze zijn actief in alle hoeken van de wereld en je kan ze volgen via persoonlijke blogs, Facebook, Twitter, op bijeenkomsten.

Volg de TV serie op RTL-Z of op de site
Vanaf september in de Grensverleggers TV-serie op RTLZ.
Op de wereldkaart zie je nog veel meer ondernemers en kom je in contact met Grensverleggers wereldwijd. Je kan zoeken op landen, sectoren en MVO-thema’s.

Ben je zelf een Grensverlegger of wil je in contact komen met andere ondernemers over de grens?
Zet jezelf dan op de kaart en bezoek de bijeenkomsten van MVO Nederland. Je kan op de hoogte blijven van de berichten en activiteiten via Facebook en de maandelijkse Grensverleggers update. Grensverleggers is een initiatief van MVO Nederland. Het platform en netwerk is onderdeel van het internationale programma, waarin MVO Nederland samen met vooruitstrevende MKB-bedrijven werkt aan het verduurzamen van handels- en investeringsrelaties met ontwikkelingslanden en aan het verzilveren van duurzame marktkansen.

Lees hier meer over Internationaal MVO en de activiteiten van onze grensverleggende ondernemers op http://www.grensverleggers.nl/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *