Enorme paddestoel wolken boven Syrië.

Erg verontrustende berichten uit Syrië vertellen over de inzet van chemische wapens. Vanaf de kant van het regeringsleger van Assaad of de rebellen ook of er nog een derde partij betrokken zou zijn is onduidelijk.

Het doet denken aan de etnische zuiveringsactie van Saddam Hussein waarbij in 1988 het Iraakse leger mosterdgas inzette op het stadje Halabja, waar 7000 dodelijke slachtoffers bij vielen. Verschrikkelijke beelden.

nukessyria nukedWie of wat het ook is, het ziet er helaas naar uit dat de situatie daar verschrikkelijk aan het escaleren is. Het reguliere nieuws heeft er nog niet over bericht, maar naast chemische massavernietigingswapens, zijn er ook beelden naar buiten gekomen van 4 nucleaire bommen die tot ontploffing zouden zijn gebracht. De beelden zien er zeer overtuigend uit, echter is er geen sprake van een fall out. Waar zou het dan wel om gaan? In de 50er jaren kwamen de Amerikanen met een pseudo kernbom, die weliswaar “conventioneel” was, maar zo ń kracht had dat op de fall out na, het effect vergelijkbaar was met een kleine kernbom. Groot genoeg om de gehele stadskern van bijvoorbeeld een stad als Gorinchem weg te vagen. De zogenaamde tumblershot. Echter dit is een wapen dat niet ieder land zomaar in haar wapendepot heeft opgeslagen. Hoe komen die Syrië binnen? Wat is daar allemaal aan de hand?

mushroom
Tumblershot?

Waar dreigt dit naar toe te gaan? President Obama heeft geroepen dat het gebruik van chemische wapens in dit conflict “crossing the red line” zou zijn daarmee miliaire interventie implicerend. Terwijl Rusland en China de VS hebben gewaarschuwd zich niet in het conflict te mengen.

Hieronder de beelden van de explosies in Damascus / Syrië, voorafgaand aan een Amerikaans “polygoon” filmpje met beelden van Tumblershot proeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *