Verfilming van boek “Sophia’s Ei” van Bert Janssen

 

 

Na meerdere revisies, is het Engelstalige script ‘Opposing Heavens’, gebaseerd op de roman Sophia’s Ei van Bert Janssen, klaar. Tijd voor de volgende stap: Productie! Indien u interesse heeft om deze film te produceren, of indien u iemand kent die 

dat wellicht zou willen doen, aarzel dan niet contact met Bert Janssen op te nemen. info@bertjanssen.nl

 Sophia’s Ei gaat over het verhaal van de jonge, uit Londen afkomstige accountant Paul Stokely, die tijdens een vakantie in Wiltshire (Engeland) ongewild verstrikt raakt in een web van intriges, met het Britse leger, de Binnenlandse Veiligheidsdienst van Engeland en de Kerk als belangrijkste spelers. Met de mysterieuze graancirkels als decor ontrafelt Paul stukje bij beetje het grootste mysterie dat de mensheid ooit heeft beziggehouden…

Sophia’s Ei is het op gnostische inzichten gebaseerde en ongekend spannende verhaal, waarbinnen wetenschap (psychologie en kwantumfysica) en verschillende sjamanistische en esoterische inzichten samenvloeien en één worden. Uiteindelijk wordt de ultieme vraag beantwoord. Ja, God bestaat. Hij is echter in en in slecht, maar er is een uitweg en Paul blijkt de sleutel tot die uitweg te bezitten!
Bert Janssen (1958) is na een studie wis- en natuurkunde afgestudeerd als landbouwkundig ingenieur. Sinds de eind jaren zeventig bestudeert hij de grenswetenschappen. Hij deelt zijn opgedane kennis door het geven van lezingen en workshops, het maken van documentaires en het schrijven van boeken. In 2003 ontving hij voor zijn inspanningen de Frontier Award. Zijn documentaire ‘Contact’ won in Amerika een Ebe-Award. In ‘Sophia’s Ei’ heeft Bert Janssen al zijn vergaarde kennis en wijsheid in één verhaal bij elkaar gebracht.

SOEI-Sophia’s ei 

Het laatste verhaal dat nog nooit is verteld 
Bert Janssen

Hardcover
368 pagina’s
ISBN: 978-9078070184
Prijs: € 22,-

Het boek “Sophia’s Ei” is verkrijgbaar in de lokale boekhandel of bij Frontier Bookshop of in de webshop van Frontier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *