Frontier-gezondheidsdag

Overzicht stands 3e Gezondheidsdag 15 sept. 2013

Op zondag 15 september 2013 organiseert Frontier Events in het Rhone Congres & Party Centrum Amsterdam een unieke gezondheidsdag. Het wordt een bijzondere mengeling van lezingen, informatie uitwisseling en vele stands op 1 plaats en op 1 dag. Alles over gezondheid, voeding en natuurlijk leven.

Een greep uit het (voorlopige) overzicht van de 100 standhouders
van de derde Frontier Gezondheidsdag op 15 september 2013 in Amsterdam:

 

4 gedachten over “Overzicht stands 3e Gezondheidsdag 15 sept. 2013”

 1. Beste mensen ik heb hele slechte ervaring met die Tom Renssen de zogenaamde aurahealer.
  Na mijn ervaring is dit prutser die zich niet bezig hoort te houden met een andermans aura of energie.
  Ik heb allerlei klachten weer na zijn behandeling. Ik voel me een stuk slechter.
  Hij weet niet wat hij doet! Dit is gevaarlijk voor je energie er kan dan van alles weer in je systeem komen. Zeker als je niet goed behandeld of afgesloten bent etc dat dus allerlei ernstige klachten geeft.
  Dus kijk uit met dit soort mensen waar je je energie aan vertrouwd die van alles beweren te kunnen. Ik heb er enorm veel spijt van dat ik Tom Renssen mijn energie heb laten behandelen!
  Ik zou zeker geen behandeling bij hem adviseren.
  Na mijn menig weet hij niet waar hij mee bezig is en dat is zeer gevaarlijk!.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *