Wie zitten er achter de gifgasaanvallen in Syrië!? Schokkende feiten.

Op 21 augustus 2013 werden chemische wapens ingezet in Syrië. Alweer.. De Westerse grootmachten de V.S. en Frankrijk in het bijzonder, twijfelden geen moment om enthousiast van de gelegenheid gebruik te maken van deze tragedie. Deze misdaad tegen de menselijkheid bleek voor hen de ideale springplank  om militaire interventie aan te kondigen en militaire troepen in te zetten tegen de Syrische regering.

Volgens het youtube kanaal Stormcloudsgathering is er geen vergissing mogelijk. Hier zijn ernstige oorlogsmisdaden gepleegd..uitgevoerd door de door NATO gesteunde rebellentroepen.Het is een uitspraak die ze natuurlijk niet zouden doen, als ze daarvoor niet overtuigend beeldmateriaal hadden dat deze stelling ondersteunt, en tegelijk ook het motief blootlegt voor de criminele elementen binnen de V.S. en de NATO om zich schuldig te maken aan zulke gruweldaden.

De gelekte documenten die in de video worden getoond zijn door uzelf te downloaden.

(het kan zijn dat de link naar de video niet meer werkt, meerdere malen is het filmpje van youtube afgehaald, zonder toestemming van de accounthouder. “Nuff said lijkt mij”.)

Dan is er nog het sluitende cq stuitende bewijs dat de CIA met de hulp van hun Arabische vrienden, een grote vinger in de pap heeft in het escalerende conflict, waarin de President van de Verenigde Staten, zelf een CIA agent, aanstuurt op militaire interventie zodra de Syrische regering zich schuldig zou maken aan het inzetten van massavernietigingswapens op de eigen bevolking. Terwijl de werkelijke boosdoener erachter juist de VS zélf blijkt te zijn. Toch klopt ook dat niet helemaal. Het is vooral de schaduwregering die bureaus als de CIA, NSA, het Pentagon, de Media en Hollywood, de P2Lodge succesvol hebben genïnfiltreerd of zelfs volledig overgenomen. Ook de club van Rome, de Bilderbergers, de Europese Unie, de UN en zelfs het Vaticaan maken onderdeel uit van dit netwerk dat beter bekend is onder de gezamenlijke noemer, de NWO opereert.

Het zou daarom niet kloppen om Amerika als bron aan te wijzen, terwijl Amerika in feite het duidelijkst de symptomen toont van iets dat wereldwijd gaande is. En waarvan de aansturing voor een groot deel vanuit Malta, London en jawel;  Nederland gebeurt. Klinkt als het plot van een spannende spionage thriller niet!? Voor wie zich nu niet helemaal overtuigd voelt maar wél houdt van een spannende reallife spionagesoap raad ik aan een kijkje in de mailbox van undercover CIA agent, de (h)activist journalist: Matthew van Dyke te nemen.
En waarom is de CIA de initiator achter een grootscheepse wapenhandel? De CIA heeft wapens opgeslagen in Benghazi van particuliere dealers die door de schimmige National Transitional Counsil zijn goedgekeurd. De CIA regelt vervoer van Benghazi naar het Arabische schiereiland, terwijl Arabische landen, vaak Qatar en Saoedi-Arabië het vervoer financieren, en de rebellen milities, die grotendeels blijken te bestaan uit ervaren Al Qaida strijders, bewapenen. Brigades in Syrië weten alleen dat wapens komen via Qatar en Saoedi-Arabië, maar blijken niet bekend met de bron. Het proces van wapens die uit Kroatië naar Syrië gaan is vergelijkbaar

En natuurlijk zijn er meer aanwijzigingen: de links staan in de omschrijving evenals de links naar de aanwijzingen die gehaald zijn uit mainstream artikelen notabene.

Deze zijn overigens wel allemaal Engelstalig, behalve deze: http://www.findingvoicesradio.com/index.php/opinie/672-vn,-vs,-europa-en-israel

Leaked Britam Defence Syrian documents for download: http://stormcloudsgathering.com/leake…

Chemical weapons confirmed in Syrian conflict: http://www.cbc.ca/news/world/story/20…

U.S. helped Saddam as he was using chemical weapons on Iran: http://www.foreignpolicy.com/articles…

CIA and Mossad both say the Iran hasn’t even made the decision to seek a nuclear weapon: http://www.haaretz.com/news/diplomacy…

Iran and Syria confront US with defense pact: http://www.theguardian.com/world/2005...

Iran already sending troops to Syria: http://rt.com/news/iran-troop-deploym…

The proxy war in Syria: http://www.globalresearch.ca/americas…

The U.S. funneling weapons to rebels through Qatar: http://www.bostonglobe.com/news/world…

http://www.theguardian.com/world/2012…

Russia opposes arming militants in Syria:
http://www.presstv.com/detail/2013/05…

Russia warns Syria/Iran Crisis may go nuclear: http://www.reuters.com/article/2012/0…

UK Quatar plot to frame Syria for Chemical weapons: http://www.presstv.com/detail/2013/01…

The March 19th, 2013 Sarin Attack:
Israel and the U.S. blame Assad:
http://abcnews.go.com/blogs/headlines…

Obama’s red line: http://www.telegraph.co.uk/news/world…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *