Week 35: Visions of Wisdom

Onlangs is een nieuw boek verschenen bij uitgeverij Dolphins & Whales publishing: ‘Visions of Wisdom’.  Judith Moore en haar spirituele partner Sean Sands zijn de auteurs van dit rijkelijk geïllustreerde werk.

visions of wisdom‘Visions of Wisdom’, is de titel van het boek en dát is ook precies wat het boek behelst: indringende, maar vooral liefdevolle boodschappen van de spirituele raad van grootmoeders. Vanuit hun lodge kwamen ze één voor één naar Judith om hun boodschap door te geven. Maar ook om Judith bij te staan op haar queeste dit boek geboren te laten worden. Christel Hoppenbrouwers is de kunstenaar die de grootmoeders gezichten heeft gegeven in de vorm van 13 schilderijen die van het boek tevens een kunstwerk maken.

Het boek is verschenen in het Engels, en is o.a. verkrijgbaar in de Frontier Bookshop in Amsterdam en via de Frontier Webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *