Oog in oog

Wat als alles al gezegd is. Wat als er niet eens meer woorden voor nodig zijn. Wat als het zo simpel en natuurlijk IS dat woorden je alleen maar afleiden en/of belemmeren. Wat als het niet te begrijpen valt, niet eens mogelijk is om te bevatten – met of zonder woorden…?

The-Helix-Nebula-The-Eye-of-God-or-NGC-7293-is-a-large-planetary-nebula-700-ly-away-in-Aquarius.-The-glow-of-the-central-star-isMisschien heb je (jarenlang) boeken en teksten over spiritualiteit, ontwaken, God en bewustzijn gelezen? Misschien heb je meerdere cursussen, workshops, lezingen of gespreksgroepen achter de rug. Mogelijk ben je op je eigen pad van bewustwording actief op zoek (geweest), met kleine of grote (bewuste) stappen als gevolg. Daardoor ben je nu belangrijke inzichten en ervaringen rijker. Eventueel heb je gaandeweg ook moeilijke stukken in je leven verwerkt, aspecten geïntegreerd en delen geheeld. Wellicht ben je er zelfs nog middenin of ben je pas begonnen met jouw zoektocht.

Hoe dan ook – je bent op reis en je verlangt naar ‘thuis’!

Lieve jij – je bent van harte welkom bij de speciale “Oog in Oog” ontmoeting als je naar ‘thuis’ verlangt; als je naar jouw eigen unieke ervaring ‘van thuis’ verlangt. Want voorbij al jouw kennis, inzichten en/of ‘het’ willen begrijpen gaat het uiteindelijk om de ervaring – om jouw ervaring van Jezelf, van jouw ‘thuis’!

Dit speciale contact tussen jou en mij IS een krachtige energetische ontmoeting: een oogcontact ‘beyond the mind’, voorbij het mentale en menselijke. De ontmoeting “Oog in Oog” is een ervaring in het moment van wat er in het moment ontstaat, zonder met elkaar te praten, voorbij al het gebruikelijke en verstandelijke. Ik ben ‘thuis’ en ik heet je hartelijk welkom om mij ‘thuis’ te ontmoeten!

 

miley  “Ik ben, die Ik ben” en zo ben Jij ook! ngel

Leena Joro

http://www.op-weg-naar-huis.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *