2 gedachten over “Sabine’s blog: nieuwe stijl:-)”

  1. Hoi Sabine, ik vind ‘m geweldig. Kom maar op met dat zoet, zuur hebben we genoeg op de site. Ik wil me voor de balans ook wat meer gaan richten op blij, zacht, de lachspieren en de vrolijke noot. Is wel even een verademing, niet dat ik vind dat we niet kritisch moeten blijven, maar met humor bereik je dat ook. En zeg nou zelf, het brengt je toch in een andere (en prettiger) staat van bewustzijn. Wat een prachtige illustratie en wat een mooi begeleidend gedicht.

  2. Leuk! het is altijd spannend wat er uit mijn handen komt. Die overigens heel erg verkrampt zijn van al het ‘zuur’. Misschien kan ik mijn eigen handen langs deze weg wel genezen. Maar eens kijken wat er nog meer voor ‘gebeden’ ontstaan….;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *