Naamsverandering kan leiden tot klimaatsverandering?

In onderstaande video (Engelstalig) het briljante idee om de poltici die al een decennium lang stelselmatig ontkennen dat ons klimaat veranderd, en wetenschappelijke claims negeren, met de neus op de feiten te drukken. Bij sommige mens komt iets pas binnen zodra het persoonlijk wordt:

Since 1954, heeft het WMO (the World Meteorological Organization) extreme stromen een persoonlijk naam gegeven. Nu is er een idee voor een nieuw namen systeem. Die extreme stormen die zijn veroorzaakt door klimaatsverandering, gelinkt aan de beleidsvoerders en policy bepalende politici, en milieu maatregelen tegenhouden.

Een gedachte over “Naamsverandering kan leiden tot klimaatsverandering?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *