Terug van school

Terug_naar_school-In de rest van Nederland is iedereen al lang weer aan de slag, maar hier in de onvolprezen Regio Midden is het vandaag pas zover: de eerste schooldag. Het einde van de vakantie. Hoe ondersteun je je kroost, en wat geef je ze mee voor de lunch?

Ik geloof er niet in dat je kinderen slimmer kunt maken. Maar wel dat iedereen een eigen optimaal potentieel heeft. Een mogelijkheid om binnen eigen (comfortabele) grenzen zo goed mogelijk te presteren. Of je dat tot de volle 100% moet willen ‘uitbuiten’ is natuurlijk de vraag (we leven niet in Japan waar kinderen gedrild worden tot ze er letterlijk bij neervallen). Maar het zou zonde zijn als een kind zijn of haar hersentjes niet optimaal kan gebruiken omdat er voedingsstoffen ontbreken. Dus welke voeding geef je je kind om dat minibrein zijn werk te kunnen laten doen?  Lees hier verder:

http://www.groenevrouw.nl/terug-naar-school/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *