Nieuw boek Wilcock: The Synchronicity Key

In zijn recent verschenen nieuwe boek, The Synchronicity Key, begint David Wilcock aan een verbazingwekkend onderzoek naar de werking van ons universum. Hij zoekt naar bewijs dat alles in ons leven onderling verbonden is, en dat dit alles ook al het andere beïnvloedt.

Wilcock-198x300

Met behulp van geschiedenis, astrologie, en synchroniciteit theorie als begrippen als fractals, spirituele geometrie, kwantumfysica, en andere nieuwe onderzoek, toont Wilcock toont aan dat er een verborgen architectuur binnen de tijd is. Dat alles moet leiden naar een systeem van verlichting.

Voor sommigen is Wilcock het Amerikaanse neefje van David Icke, maar dan wat minder extreem.

Link naar zijn video introductie betreft zijn nieuwe publicatie:
http://www.youtube.com/watch?list=UUqObSfoC2hZh0SmQFMHLdJw&v=2XwmhRkAkvg

 

De Engelse omschrijving van zijn boek:

With The Source Field Investigations, David Wilcock joined Graham Hancock and Lynne McTaggart as a leading writer exploring the intersection of ancient mysteries and new science. He used cutting-edge alternative science to delve into the mysteries behind the 2012 prophecies, and readers embraced his findings: The Source Field Investigations was a New York Times, Wall Street Journal, and USA Today bestseller. In his new book, The Synchronicity Key, Wilcock embarks on an astonishing investigation into what lies beyond those prophecies—finding proof that everything in our lives is not only connected, it all influences everything else.
Using history, astrology, and synchronicity theory as well as concepts such as fractals, spiritual geometry, quantum physics, and other new research, Wilcock shows that there is a hidden architecture within time, guiding individuals and nations through a system of enlightenment Joseph Campbell called the Hero’s Journey. Historical events occur in shockingly precise, repeating cycles of time as a result. Once we understand and identify the hidden laws governing the fates of individuals and nations through seemingly random “synchronicity,” we are left with a remarkable blueprint of how best to lead our lives spiritually in the post-2012 world.

Het boek is verkrijgbaar in de Frontier Bookshop in Amsterdam en in de webshop van Frontier.


The Synchronicity Key 

The Hidden Intelligence Guiding the Universe and You 
David Wilcock 

Hardcover
464 pages
price: € 34.90
code:  TSYN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *