Leven vanuit Innerlijke Kracht

4 dagen – inclusief overnachtingen

In deze workshop staat je jeugdperiode centraal. Welke kwaliteiten bezat je als kind, wie ben je in je kern en wat voor persoon ben je uiteindelijk gaan laten zien aan de wereld, zijn thema’s waaraan gewerkt wordt. Communicatie, begrip, liefde en respect zijn daar een essentieel onderdeel van. Je opvoeding, je schoolperiode,  je religie, de omgeving en de cultuur waarin je bent opgegroeid zijn bepalend geweest voor hoe je als volwassene in het leven staat. Hoe meer het kind van toen is geblokkeerd door bijvoorbeeld emoties of angsten, hoe minder je als volwassene in je kracht staat. De krachtige eigenschappen van je innerlijk kind komen weer naar boven als je emotionele gebeurtenissen hebt verwerkt en losgelaten, angsten hebt overwonnen en gedragspatronen hebt doorbroken. ‘Geef rugzakken terug die niet van jou zijn, verwerk en laat je eigen rugzakken achter en loop door’.
Door middel van oefeningen, meditaties en groepswerk maken we je bewust van je krachtige Innerlijke kern, je schaduwkanten, je blokkades en je onverwerkte emotioneel beladen gebeurtenissen. We belichten op diverse manieren je relatie met het ouderlijke gezin en de thuissituatie. We brengen je zo veel mogelijk in contact met je eigen gevoel en emoties, zodat je minder hoeft te handelen vanuit je ratio, want dat kost veel energie. Je durft meer te vertrouwen op je gevoel en intuïtie, waardoor je zult ontspannen en gaat leven vanuit jouw Innerlijke kracht.

De workshop is bedoeld voor iedereen die meer over zichzelf wil ont-dekken en effectiever met zijn leven wil omgaan. Dat kan zijn omdat je, om wat voor reden dan ook, je leven niet meer op de rit hebt, te kampen hebt met psychische klachten, gedragsproblemen of verslavingen, omdat je toe bent aan een ommekeer in je leven of omdat je het gevoel hebt dat er iets is blijven liggen in je jeugd dat ‘aangepakt’ moet worden.

Datum en tarief

De komende workshop staat gepland van:

Donderdag 24 t/m Zondag 27 oktober 2013

Locatie: De Vlierhoef in Kleve, Duitsland (25 km van Nijmegen). Zie website:http://vlierhof.org/index.php?lang=nl

 

Het tarief voor particulieren om deel te nemen aan deze workshop is € 475,- inclusief B.T.W. en overnachtingen. Mocht dit niet haalbaar zijn en je hebt een netto inkomen van minder dan € 1.500,-, dan kunnen wij kijken welke andere mogelijkheid er is.

Voor mensen die vanuit een organisatie of een bedrijf deelnemen hanteren wij een tarief van € 1.850,- inclusief overnachting en exclusief B.T.W.

Mocht dit voor een bedrijf niet haalbaar zijn, dan bestaat ook voor hen een mogelijkheid tot deelname voor een lager tarief of een betalingsregeling. De reden waarom wij een verschillend tarief hanteren voor het bedrijfsleven en voor particulieren, is dat een deel van de inkomsten gebruikt zal worden voor de begeleiding van jongeren en (jong)volwassenen die een kleine financiële bestedingsruimte hebben.

Voor het inschrijven, neem je contact op met het secretariaat op 0111 85 08 72, of stuur je een bericht zodat wij contact met je kunnen opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *