De Syrië ‘lipdub’ van Pers en Politiek

De Obama administratie speelt duidelijk hoog spel. President “Barry Soetoro” Obama zet hoog in, en houdt zijn pokerface strak, bij de inzet van een aanval op Syrië bij het overtreden van een figuurlijke rode lijn, door het daadwerkelijk inzetten van chemische wapens. Tot dusver is door beschuldiging en ontkenning over en weer de rest van de wereld in dit schouwspel tamelijk confuus.

De vraag rijst bij mij altijd weer, hoe los van zijn adviseurs in het witte huis, de president wel zo zelfstandig is in zijn besluiten. Niemand ziet het “figuurlijke oortje” dat hem vertelt wat te doen. Laten we wel wezen, dat de Amerikaanse President de machtigste man op aarde zou zijn is natuurlijk allemaal onderdeel van de schijnvertoning van het “wereldtoneel” .. Maar wie zijn dan die puppetmasters die deze politieke lipdub aansturen.

checkOp de grote massa na die aan het catheter van de staats-televisie ligt, is het gerammel en de inconsistentie waarmee  de V.S het voortouw neemt in de opbouw van de militaire aanval op Syrië, bij steeds meer mensen gaan knagen. En wel op de collectieve zenuw die bloot is komen te liggen na de slecht geënsceneerde drogredenen van de Amerikanen, die aanleiding waren om in 2003 Irak binnen te vallen.

 

lyer lyer

Dit zet Obama op achterstand. Want dit keer zijn de bondgenoten veel meer op hun hoede en beter op de hoogte van de werkelijke agenda achter het geplande voornemen een excuus te creëren waarmee Syrië kan worden opgediend en opgesoupeerd door de globale elite. De kleine inner-circle wier neo-imperialistische motieven en landjepik methodieken steeds zichtbaarder worden. Bovendien is inmiddels zo’n 90% van de Amerikanen tégen een oorlog met Syrië. Zelfs binnen zijn eigen partij is er onenigheid over het in te nemen standpunt over wel of geen militair ingrijpen in Syrië.

 

Voor Obama persoonlijk geldt dat als hij niet in de spreekwoordelijke omelet wilt belanden als geklutst ei, zal hij zijn kaarten heel vernuftig moeten spelen.

En hij zal zich daarbij niet in zijn kaarten moeten laten kijken, zoals zijn voormalig tegenstander in de laatste verkiezingsronden voor het Amerikaans Presidentschap en nu plots medestander in deze kwestie: John McCain. Die de pers tijdens de “Senate Foreign Relations Committee” voorzag van een schitterende metafoor die de huidige situatie op haast poëtische wijze opsomt. Het grote blufpoker spel tussen Assad en Poetin als voornaamste spelers enerzijds en Barry Obama, senator Kerry,  – McCain en president Hollande anderzijds.

lees hieronder verder..

 

 

Deze foto werd genomen door Washington Post fotograaf Melina Mara, die toont hoe John McCain zijn tijd invult (tijdens de Senate Foreign Relations Committee meeting) met een potje poker op zijn iPhone tijdens de hoorzitting.”

soros i kill you

Ondertussen blijft Obama stug door handelen naar wat het “oortje hem influistert” ondanks het feit dat het soms lijkt alsof zijn hart er niet in zit, zijn tegenstanders een dramatische meerderheid van stemmen hebben, en Obama heeft aangegeven zonder meerderheid van stemmen, Syrië ook niet te zullen aanvallen. Beklonken zaak zou je denken. Echter als ik het “infowars” offensief zie in de reguliere media hier alleen in Nederland al, die feitelijk nog altijd de publieke opinie domineert, en feitelijk bewijsmateriaal als een hardnekkig gebrek aan sluitend bewijs, om de beschuldiging aan het adres van Assad dat het Syrisch regeringsleger gebruik zou hebben gemaakt van gifgas op de Syrische bevolking, negeert. Terwijl er wél beeldbewijs is dat Al Quida strijders en huurlingen die nu ineens rebellen en verzetstrijders worden genoemd, de mogelijke daders zijn. En dat landen als Saudi Arabië en Qatar, bondgenoten en (olie)zakenpartners van Amerika, deze strijders financieren. Het zijn zaken waar als de journalist i think notjournalistiek nog echt zou bestaan in Nederland, eerst eigen onderzoek zou plaatsvinden alvorens de officiële statements (propaganda) kritiekloos door te spelen aan het publiek dat dit inmiddels voor een groot deel even kritiekloos naar binnen werkt als de zak chips of andere GMO troep die zo lekker mixed met de voorgekauwde napraterij die van veraf je visie via je T.V. (tele-visie) je huiskamer “in wordt uitgezonden” om het gewenste wereldbeeld te beïnvloeden dat de door diezelfde puppetmasters aangestuurde autoriteiten je willen doen geloven. Nu wil ik niet zeggen dat je maar beter mij kunt geloven, maar wat ik wel van u vraag is om het filmpje hieronder eens aandachtig te bekijken, en dat mee te nemen in uw overweging, of ons reguliere media landschap nu wel zo neutraal is in haar berichtgeving.

Auteur: Paul van der Sluijs

 

Winnaar Nobelprijs voor de Vrede wil beslist oorlog

no worriesDe man die in januari 2009 werd beëdigd als de 44e president van de Verenigde Staten van Noord-Amerika won later dat jaar zomaar de Nobelprijs voor de Vrede. Deze ‘vredelievende’ man continueerde niet alleen de ongegronde oorlogen in Afghanistan en Irak, hij lanceerde in 2011 ook nog eens de terroristische oorlog tegen Libië, en nu wil hij persé eenzelfde terreur laten neerdalen op Syrië. Gelukkig zien steeds meer mensen in dat deze Nobelprijzen pure volksverlakkerij zijn, en dat geldt nadrukkelijk ook voor de ‘wetenschappelijke’ categorieën. Velen menen verder dat deze man Barack Hoessein Obama zou heten, maar zijn echte naam is Barry Soetoro. Hij is bovendien helemaal niet geboren in het land waarvan hij nu president is, iets wat wettelijk gezien onmogelijk behoord te zijn. Deze Barry Soetoro is namelijk in de Oostafrikaanse staat Kenia geboren. Deze man is onmiskenbaar een levende leugen is (en die leugen omvat nog veel meer zaken, zoals zijn geaardheid en zijn geloof). Daarom heeft hij zich ook laten omringen door senator kerrycollega-leugenaars onder aanvoering van John Kerry, die verbonden is aan de criminele organisatie genaamd Skull & Bones. Terwijl de neprebellen inmiddels hebben toegeven dat zij verantwoordelijk waren voor de gifgasaanval van 21 augustus j.l. (zoals genoemd in de vorige Pateo Nieuwsbrief), en ze bovendien vertelden dat ze helemaal niet wisten wat voor raketten ze eigenlijk hadden afgevuurd, is het volkomen duidelijk dat hier dus zeer smerig spelletje wordt gespeeld door de partij die de neprebellen van wapens voorziet. Gelukkig krijgen steeds meer mensen door dat dit zaakje meer dan stinkt, al vanaf het eerste begin. Want in 2009 zijn Engelse regeringscriminelen begonnen met het inhuren van neprebellen voor een ‘burger’oorlog in Syrië. Deze bewering komt Roland Dumas, oud-minister van Buitenlandse Zaken van Frankrijk. Datzelfde Frankrijk heeft sinds 2001 François Hollande als president, en deze Hollande wil dolgraag meeliegen met Barry Soetoro en de psychopaten van Skull & Bones, en daarom blijft hij maar roeptoeteren dat Libië aangevallen moet worden. Gelukkig is er nauwelijks draagvlak voor opnieuw een ongegronde oorlog. De machtsgeile controlefreaks zien dat inmiddels ook in, en daarom zijn ze druk bezig met het organiseren van een nieuwe False-Flag-aanslag. Want die oorlog met Syrië, als de start van de derde wereldoorlog, die moet en zal er komen, tenminste als het aan de winnaar Nobelprijs voor de Vrede uit 2009 ligt. Of heeft Barry misschien helemaal niets te vertellen, en is hij een gehoorzame marionet van de machtslagen boven hem? Willen deze machten-achter-de-schermen misschien koste wat het kost voorkomen dat er putin obamaeen concurrerende gaspijplijn vanuit Iran via Syrië tot bij de Middellandse zee gaat komen? Of willen de Zionistische fascisten Israël in een slachtofferrol manoeuvreren, zodat dit gewelddadige land terug kan slaan? Nu steeds meer mensen de leugens doorzien die de mainstream propagandamedia klakkeloos doorbazuinen, helpt deze kwestie rondom Libië de mensheid om steeds wakkerder te worden. Toch ben ik wel benieuwd naar de inhoud van de bespreking tussen Barry (1961) en zijn Russische collega Vladimir Putin (1952) tijdens de G20-bijeenkomst in Sint Petersburg . Tot besluit wil ik er ook nog even op wijzen dat de numerologische waarde van het geboortejaar van beide mannen 17/8 is.

Auteur: Johan Oldenkamp

www.pateo.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *