Week 37: Geschenken van Moeder Aarde

Cover_GVMA-213x300

Deze week verschijnt het boek “Geschenken van Moeder Aarde” van Jaap van Etten. Het is het eerste in het Nederlands verschenen boek van Jaap. In het Engels zijn reeds 3 boeken van hem verschenen. 

Laat je door de schrijver bij het lezen van dit boek meevoeren op een enerverende ontdekkingsreis langs de energieën van Moeder Aarde en leer hoe je je (opnieuw) kunt openstellen voor al haar geschenken… “Wij leven in een zee van energieën. Die energieën maken allemaal deel uit van de Aarde. Onze voorouders kenden deze geschenken van Moeder Aarde en maakten er op allerlei manieren gebruik van in hun leven en spiritualiteit. De moderne mens is grotendeels vergeten dat die energieën überhaupt bestaan, laat staan dat ze weten wat een fantastische geschenken ze bevatten.” De schrijver van dit boek heeft de vele verschillende Aarde energieën twintig jaar lang uitgebreid bestudeerd. Dit stelde hem in staat de eigenschappen van deze energieën, en hoe ze zich over de Aarde bewegen, op een verrassende en inspirerende manier te beschrijven.

Onderzoek:

  • Welke energieën ons kunnen helpen om evenwichtiger te zijn, en hoe we onze meridianen en chakra’s op elkaar kunnen afstemmen.
  • Energieën die ons behulpzaam zijn bij het verruimen van ons bewustzijn en ons gewaarzijn.
  • Hoe kristallijne energieën het leven op Aarde vorm geven en ondersteunen.
  • Morfogenetische velden die ons potentieel bepalen.
  • Het erfgoed van onze voorouders.
  • De geschiedenis van de mensheid bekeken vanuit de ontwikkeling van ons bewustzijn.

Zijn onderzoeken laten zien dat de mensheid een overstap maakt naar hogere niveau’s van bewustzijn, hetgeen bevestigt wat zovelen momenteel voelen; een shift, een grote verandering.

Jaap van Etten PhD werd in Nederland geboren en opgeleid. Hij ontving zijn doctoraat biologie in Amsterdam, met als specialiteit ecologie. De afgelopen twintig jaar was hij vooral gericht op metafysische ecologie. Hij bestudeert en onderwijst over menselijke energieën, Aarde energieën, energieën van stenen, kristallen en kristallen schedels, en hoe deze energieën op elkaar inwerken. Hij is de schrijver van het boek “Crystal Skulls: Interacting with a Phenomenon”. Ook in dit boek is hij gericht op het ons opnieuw de gaven van Moeder Aarde herinneren, en hoe zij ons ondersteunt op gebieden als gezondheid, evenwicht, verruiming van het bewustzijn/gewaarzijn en de spirituele evolutie van de mens. Hij woont sinds 1998 in de Verenigde Staten met zijn vrouw Jeanne Michaels, en leeft momenteel in de omgeving van Sedona, Arizona.

Het boek “Geschenken van Moeder Aarde” is verkrijgbaar in de boekhandel of in de vele online webshops. Het is tevens verkrijgbaar bij de Frontier Bookshop in Amsterdam of via de Frontier Webshop.

Geschenken van Moeder Aarde
Aarde energieën, Vortexen, Lijnen en Rasters
Jaap van Etten, PhD
332 pagina’s
paperback
prijs: € 25,-
ISBN:  9789078070511
bestelcode: GVMA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *