Het grote loslaten 59 – Naar Guatemala of ……. door de angst heen (8): Tata naar Nederland

Allereerst een korte toelichting voor mijn vaste volgers. U had wellicht een nieuwe episode verwacht over mijn wandeling in Hongarije. Die komt er ook, maakt u zich geen zorgen. Ik heb echter het gevoel dat ik dat stuk op 19 september om 13.12 uur zou moeten publiceren. Een seintje vanuit het universum. Die respecteer ik. Ik zal dan ook uitleg geven waarom ik dit zo voel. Voor de ontknoping van mijn wandeling vraag ik dus nog even uw geduld. Maar nu iets anders, dat ook op bijzonder synchronistische wijze op mijn pad is gekomen.

 

Twee weken geleden heb ik de zevenklapper afgerond over mijn reis in Guatemala en mijn verblijf bij de Maya’s (Het grote loslaten 52). Ik heb daarmee voor mij een stuk afgerond. Een verhaal dat al drie jaar in mijn hoofd zit heb ik op papier gezet, waarbij ook tijdens het proces van schrijven nieuwe inzichten zijn ontstaan. Of misschien kan ik beter zeggen, dat bepaalde inzichten wat meer zijn geland. Mijn tijd bij de Maya’s. Het was mooi. Ik heb mijn ervaringen inmiddels in mijn leven in Nederland kunnen integreren. Maar de zoete echo van Guatemala klinkt nog zachtjes in mijn achterhoofd.

 

A Shaman’s Gathering

elizabethMaar het leven herbergt vele verrassingen. De inkt van mijn Guatemalteekse slotakkoord was nog niet opgedroogd toen ik vernam dat Grandmother Elizabeth naar Nederland zou komen. Elizabeth, mijn host in Guatemala en mijn reisgenote op meerdere plaatsen in de wereld, ook in Hongarije, waar ik onlangs over heb geschreven. Maar in mijn thuisland heb ik haar nog nooit mogen ontmoeten. De Nederlandse sjamaan Jos Kester, die ik een half jaar geleden voor het eerst heb ontmoet, heeft een evenement georganiseerd, A Shaman’s Gathering, waarin naast Elizabeth ook een aantal andere inheemse ouderlingen hun teachings zullen komen geven.

 

U kunt zich voorstellen dat ik bijzonder verheugd was en ik vond het ook wel weer toevallig (nou ja) dat net nu ik mijn Maya-verhaal had opgerakeld en weer wilde laten rusten, het ineens weer “in my face” werd gedrukt. Ik kon er niet om heen, ik moest mijn hulp aanbieden. Zo gezegd, zo gedaan.

 

Tata komt ook!!

don alejandroMaar zoals ik al eerder heb gezegd:”Het leven herbergt vele verrassingen!” Het was een bericht uit Frankrijk, vanuit Centre Lothlorien, het geesteskind van Lucas Slager (zie Het grote loslaten 6):” Tata komt naar Europa!!” WOW!! Tata, Don Alejandro, de grote leider van het Maya-volk. Tata, die mij zo diep heeft geraakt in de periode dat ik in zijn nabijheid was. Tata, die al midden tachtig is en waarvan ik dacht dat hij geen grote reizen meer zou ondernemen. Tata, die zo in verbinding is met de “spirit’s world” waardoor alle dingen die hij doet, alle woorden die hij uitspreekt, in sync zijn. Tata komt naar Europa. Tata komt naar Nederland!!

 

Van 24 tot en met 27 september zal de leider van het Maya-volk de bekendste teacher zijn op het evenement “A Shaman’s gathering”, dat in Epe, op de Veluwe, zal plaatsvinden. Voor meer info kunt u kijken op  http://www.dharma-solutions.nl/shamans-gathering/ Tata zal daar ook 1:1 readings, healings en analyses van uw Maya-geboorte energie verzorgen.

P1014250

Komt u ook?

Mocht u geïnteresseerd zijn in wat een ontmoeting van Tata en het in zijn energie vertoeven voor mij hebben betekend, dan nodig ik u uit mijn zevendelige reeks te lezen over mijn verblijf in Guatemala. Het heeft een blijvende invloed op mijn leven gehad. U kunt hem nu ook ontmoeten. En u hoeft er niet eens voor in het vliegtuig te stappen!!

 

In lak’ech.

 

NB Voor het gemak heb ik de linkjes naar mijn zevenklapper hieronder geplaatst:
http://soulvability.nl/het-grote-loslaten-23-naar-guatemala-of-door-de-angst-heen-1/
http://soulvability.nl/het-grote-loslaten-24-naar-guatemala-of-door-de-angst-heen-2/
http://soulvability.nl/het-grote-loslaten-25-naar-guatemala-of-door-de-angst-heen-3/
http://soulvability.nl/het-grote-loslaten-49-naar-guatemala-of-door-de-angst-heen-4-tata/
http://soulvability.nl/het-grote-loslaten-50-naar-guatemala-of-door-de-angst-heen-5-pacaya-en-de-dood/
http://soulvability.nl/het-grote-loslaten-51-naar-guatemala-of-door-de-angst-heen-6-ascentie/
http://soulvability.nl/het-grote-loslaten-52-naar-guatemala-of-door-de-angst-heen-7-this-is-it/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *