Wat is “beter”, helen of genezen?

Na de kruistocht onder leiding van minister Schippers van volksgezondheid (dmv vaccinatie) tegen de homeopathie en andere vormen van natuurgeneeskunde is er onder de bevolking onterecht het idee ontstaan dat homeopathie en aanverwant een vorm van volksverlakkerij zou zijn.

homeo vs alloWat homeopathie betreft zullen er altijd voor-en tegenstanders zijn , reguliere geneeskunde werkt symptoombestrijdend ,en werkt met het principe tegengestelde met tegengestelde genezen of allopathie waardoor ziektes worden onderdrukt , en de ziekmakende stoffen in het lichaam achter blijven. Homeopathie  hanteert het principe gelijke met gelijke of isopathie. Het homeopatisch middel geneest niet maar prikkelt het lichaam om zelf te herstellen. Homeopathie gaat dus een congruentie aan met onze “levenskracht

homeośMet medicijnen van de Pharmaindustrie vallen duizenden dodelijke slachtoffers, daarentegen met homeopathie , is nog nooit een slachtoffer gevallen. Dat de overheid dus waarschuwt voor de gevaren van homeopathie en de pharmacie het zorgverzekeringspakket domineert, geeft wel aan dat de minister helemaal gaat voor het allopatische model van onderdrukken en tegenstellingen. Hoewel de minister als geen ander de volksgezondheid zou moeten dienen, is afwachten tot zij tot inkeer zou komen nou niet bepaald bevorderlijk voor ieders wel en wee. Beter  is  de moeite te nemen om homeopathie beter te leren kennen , en haar uit het verdoemenishoekje te halen. U bent dus geïnformeerd, onwetenheid is nu geen excuus meer. Wel helpen we je graag verder op weg mocht je vanuit eign verantwoordelijkheid jezelf kritisch willen informeren als het aankomt op je eigen gezondheid.

Meer hierover: http://www.earthpedia.nl/wat-is-allopathie/

http://www.earthpedia.nl/helen-of-genezen/

Met dank aan: Chantal Paillet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *