Politieke oppositie probeert power bij de people weg te halen

Lieve mensen,
Aangezien het morgen al zover is wil ik even kort reflecteren hoe ik de aanloop naar dit evenement ervaren heb en hoe ik morgen en overmorgen een groot succes zie worden. Zoals vele van jullie weten is deze oproep voor revolutie al lang geleden geplaatst door anonymous. Vanaf het begin was het streven duidelijk, iedereen verenigen en een duidelijke statement maken naar de overheid dat het niet langer zo kan door gaan. De oproep van Dutch Revolution om de volgende dag ook te demonstreren tegen de bezuinigingen in een bijeenkomst die de partijpolitiek overstijgd werd dan ook door vele in deze groep met open armen ontvangen. Het is echter rond deze tijd dat de mensen binnen de tweede kamer wind kregen van onze plannen en hun eigen plannen gingen voorbereiden. Eerst was het de PVV die haar aanhang opriep om naar den haag te komen (zelfde locatie, zelfde tijd) en vervolgens de SP die haar aanhang opriep om niet naar den haag maar Amsterdam te komen en nu heeft ook anti-fa een demonstratie georganiseerd tegen de PVV demonstratie. Dit veelal tot ongenoegen van een hoop mensen die er vanaf het begin werk van hebben gemaakt om iedereen juist samen te brengen en te verenigen.

Om een lang verhaal kort te maken deze oproep was specifiek geplaatst om partijpolitiek te overstijgen en juist de mensen te verenigen daar waar de partijpolitiek polariseert. Nu is men echter alsnog in “links” en “rechts” hokjes geplaatst. De media heeft hun verhaal al klaar: “Het land is verdeelt in links en rechts en een PvdA/VVD achtige coalitie zoals die nu staat is dus wat we willen.” De realiteit is echter dat niemand dit wilt, op dit moment heeft ruim 80% van de bevolking geen vertrouwen meer in de plannen van dit kabinet en het centraal plan bureau heeft tevens bevestigd dat de plannen van dit kabinet onuitvoerbaar zijn en dus meer kwaad dan goed zullen doen.

Het is daarom aan ons de taak om morgen en overmorgen ervoor te zorgen dat wij duidelijk maken naar onze landgenoten dat Nederland helemaal niet gepolariseerd is. Dat iedereen jong en oud, arm en rijk, autochtoon en allochtoon, etc verenigd is in hun verlangen naar verandering en deze overheid meer dan zat is. De vraag is natuurlijk hoe doen we dit?

anonymousasoneKijk alstjeblieft even naar dit fragment en kijk hoe men door letterlijk en figuurlijk de handen ineens te slaan dit beeld bevestigd. Het lijkt mij enorm gaaf als we morgen nadat we verzameld zijn op het malieveld en na een korte demonstratie mars door de stad heen gezamenlijk naar het binnenhof gaan en daar met ze allen hand in hand in een cirkel rondom de tweede kamer en hofvijver gaan staan. Daarmee maken we duidelijk dat dit land verenigd is en dat de overheid bang moet zijn voor haar burgers, niet andersom. Dit kan de volgende dag weer herhaalt worden totdat de mensen binnen de tweede kamer snappen dat de mensen buiten de tweede kamer hun gezeik meer dan zat zijn en verenigd zijn tegen hun vernietigende plannen. WE ARE LEGION! cu2morrow! 

Youri Alexandrovich

Een gedachte over “Politieke oppositie probeert power bij de people weg te halen”

  1. Zolang wij belasting betalen hebben wij het recht om onze mening te uitten! en mogen wij ten allertijde opstaan tegen het afbraak van osn land!!!!!!

    1 voor allen, Allen voor 1!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *