Ministerie van Vrede

ambassadeurs201318-mvv-735x288_slide_images_small_exact

Een initiatief van IKV PAX Christi. 
Voor de meeste belangrijke onderwerpen kent Nederland een eigen ministerie. Waarom dan niet voor één van de meest urgente thema’s: vrede? Met die gedachte in het achterhoofd richt IKV PAX Christi een Ministerie van Vrede op, bemand door een Minister en Staatssecretaris van Vrede en ondersteund door Ambassades in het hele land.

Wat kan jij doen?

Vredesweek 2013 
De Vredesweek 2013 staat in het teken van vredesactivisme. Onder het motto ‘Act for Peace’ vragen Minister, Staatssecretaris en Ambassades van Vrede aandacht voor moedige vredesactivisten in binnen- en buitenland.

Website: http://www.ministerievanvrede.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *