CODEXBUSTER voor verkopers van kruiden

3.4.16 loesjeWe kennen allemaal het verhaal: BIG FARMA koopt alle politici en gezondheidsraden op. De Pers steunt hen wegens advertentiegelden. Het verkopen van geneeskrachtige kruiden wordt ineens illegaal, via de CODEX ALIMENTARIUS, een uiting van Frits ter Meer (nazi die verantwoordelijk was voor het bord “Arbeit macht frei”, boven de ingang van I.G. Auschwitz, 6 jaar kreeg en daarna manager werd bij I.G. Farben-telg Bayer..

frits ter meer

Welnu. Het in bezit hebben of verkopen van kruiden is niet illegaal. Je mag alleen niets medisch aan de kruiden koppelen in de vorm van geschreven tekst. Een goed idee om alles te omzeilen zou zijn dat kruidenverkopers hun kruiden een uniforme nummering geven gekoppeld aan een individuele shop-nummering. Op deze wijze kan iedereen kruiden blijven verkopen en kan geen enkele inspectiedienst hier wat tegenin brengen.

Hinkelpad-van-oude-stoep-tegels-genummerd-met-betonverf-en-met.1358772231-van-TiaraHoe werkt dat in de praktijk: B.v. Iemand met hoge bloeddruk heeft herderstasje, olijfblad, maretak en meidoorn nodig. Stel we nummeren herderstasje 1, olijfblad 2, maretak 3 en meidoorn 4 en de shopeigenaar kiest willekeurig zijn vaste schopnummer of code b.v. zijn initialen O.P. omgezet in getallen. Alle kruiden in de winkel worden genummerd volgens zo’n afgesproken nummercode die bewaakt wordt door een overkoepelende branche organisatie. Een lijst met betekenissen van nummers bij kruiden wordt apart gepubliceerd. Een lijst met de geneeskrachtige werking van QRCODES(kruiden) wordt ook apart gepubliceerd. Alleen op die lijst staan geen kruiden maar enkel nummers van kruiden. Je hebt dus altijd twee lijsten nodig maar dat is geen probleem. Dat individuele shopeigenaren aan hun getalslijst een extra code toevoegen heeft slechts een stoorzenderfunctie om wettelijke maatregelen tegen deze truck onmogelijk te maken. B.v. heet de shopeigenaar (B)ert (K)laassen dan wordt de code voor maretak 3-211. Iedereen weet aan 3 dat het maretak is en die 211 is gewoon toegevoegd door Bert Klaassen. In dit geval is de nummercode voor maretak bij Bert goldfishideaKlaassen 3-211 terwijl de nummercode voor maretak bij verkoopster Els de Vries, 3-5422 is. Dit is niet te indexeren in een systeem, ook niet via computers. Helemaal niet omdat Els de Vries haar toegevoegde nummercode elk moment kan wijzigen in de initialen van bijvoorbeeld de namen van haar goudvis en hamster.

2 gedachten over “CODEXBUSTER voor verkopers van kruiden”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *